HTC titan: Τιτάνια οθόνη!

HTC titan: Τιτάνια οθόνη!

Η νέα πρόταση της HTC με λειτουργικό windows phone 7,5

Από την πρώτη στιγμή που θα δείτε το νέο HTC Titan θα εντυπωσιαστείτε από το μέγεθος της οθόνης του που φτάνει τις 4,7 ίντσες! Σε συνδυασμό με το νέο λειτουργικό της windows έχει αρκετά ελκυστικό και ευχάριστο μενού, με μόνο μειονέκτημα ότι δε μπορούμε να κάνουμε πολλές παραμετροποιήσεις. Το μοντέλο αυτό περιλαμβάνει ένα μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, πράγμα που κάνει πολύ αξιόπιστη και γρήγορη τη χρήση των εφαρμογών της συσκευής και του διαδικτύου, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Το λειτουργικό έρχεται με κάποιες βελτιώσεις που δίνουν έμφαση κυρίως στην αλληλεπίδραση με το χρήστη, βλέπουμε βελτιωμένα τα γραφικά, το πληκτρολόγιο-ένα από τα σημαντικότερα ατού της συσκευής, που σε συνδυασμό με την μεγάλη οθόνη του κάνουν την πληκτρολόγηση σε οθόνη αφή, πιο εύκολη και άνετη από ποτέ- που είναι σε μορφή qwerty, την εύκολη πρόσβαση και άμεση σύνδεση των επαφών μας με τις εφαρμογές κοινωνικής διαδικτύωσης. Εμφανισιακά το Titan εκτός από την ελκυστική οθόνη-που θα προτιμούσαμε να έχει μεγαλύτερη ανάλυση για το μέγεθός της-που διαθέτει έχει κομψό και όμορφο μεταλλικό σχεδιασμό και είναι αρκετά ελαφρύ παρά το μέγεθος του.

Από πλευράς λειτουργικότητας το νέο μοντέλο της  HTC θα σας αφήσει άκρως ικανοποιημένους, αφού ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές σας, η σύνδεση με το διαδίκτυο είναι γρήγορη και σταθερή, ενώ o minimal σχεδιασμός του λειτουργικού το κάνει απλό και εύκολο στη χρήση. Η κάμερα που έχει ενσωματωμένη είναι αρκετά καλή στα 8 MP, με δυνατότητα εγγραφής HD βίντεο που όμως και εύκολη διαχείριση, αποθήκευση και «ανέβασμα» των αρχείων μας εύκολα και άμεσα στο διαδίκτυο, ενώ διαθέτει και μια μπροστινή κάμερα 1,3 MP για βιντεοκλήσεις. Η αυτονομία που του προσφέρει η 1600 mAh μπαταρία λιθίου του σας επιτρέπει να χαρείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του χωρίς περιορισμούς.

Αν λοιπόν είστε φαν των windows phone  με ισχυρό επεξεργαστή, ασυναγώνιστη οθόνη και κάμερα 8 MP το HTC Titan είναι το ιδανικό smart phone για εσάς, κάνοντας την παρακολούθηση ταινιών στο κινητό μια ξεχωριστή εμπειρία.

Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις

131,5 x 70,7 x 9,9χιλ

Βάρος

160 γραμ.

Δίκτυο

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900

HSDPA 850 / 900 / 2100

Μνήμη

16GB

Οθόνη

S-LCD capacitive 4,7 ιντσών, ανάλυσης 480 x 800 pixels,16 εκατ. χρωμάτων

Κάμερα

8 MP με autofocus, ανάλυσης 3264×2448 pixels, διπλό φλας LED

Μπαταρία

Li-Ion 1600 mAh

Χρόνος αναμονής

Έως 360 ώρες

Χρόνος ομιλίας

Έως 11,5 ώρες

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Bluetooth 2.1, ΑGPS, WiFi-DLNA, ψηφιακή πυξίδα,

επιταχυνσιόμετρο

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Samsung Galaxy Nexus: Το πρώτο με android 4.0!
Next post Dell Ultrabook XPS 13
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!