Toshiba BookPlace DB50

Toshiba BookPlace DB50

Τα ebooks κατέχουν πλέον ένα ισχυρό προβάδισμα σε σχέση με τα κλασσικά βιβλία που γνωρίζουμε όλοι. Οι databases έχουν ξεκινήσει και συνέχεια ανανεώνονται με καινούριους τίτλους, ενώ πλέον αρκετοί πολύτιμοι τίτλοι αλλά και εξαντλημένα βιβλία έχουν ψηφιοποιηθεί και είναι διαθέσιμα σε ηλεκτρονικές βιβλιοθήκες.  Για την ανάγνωση αυτών των βιβλίων πολλές εταιρίες έχουν παρουσιάσει ebook readers, ενώ με τη έλευση του android η ανάγνωση τέτοιων βιβλίων προσομοιάζει την κλασική εμπειρία ανάγνωσης. Σας παρουσιάζουμε το καινούριο ebook reader της Toshiba το BookPlace DB50. Η συσκευή  θα εξοπλισμένη με μία οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών, στην οποία ο χρήστης θα μπορεί να βλέπει όλα τα περιεχόμενα του BookPlace, το οποίο και είναι το κατάστημα ηλεκτρονικών βιβλίων της εταιρείας. Το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο έχει ήδη 43.000 τίτλους βιβλίων, η Toshiba όμως σημειώνει ότι ο στόχος της είναι τα βιβλία να φτάσουν τον αριθμό των 100.000 τίτλων μέχρι το Μάρτιο.

Η φημολογία λέει πως η νέα ηλεκτρονική συσκευή ανάγνωσης βιβλίων θα είναι εξοπλισμένη με το το λειτουργικό σύστημα Android 2.3.4, ενώ η μνήμη του θα έχει χωρητικότητα 8GB, η μνήμη RAM θα αγγίζει το 1GB, ενώ στη θέση του επεξεργαστή, ο χρήστης θα βρίσκει τον Freescale i.MX535, ο οποίος και θα είναι χρονισμένος στο 1GHz.

Όλες οι επιλογές συνδεσιμότητας θα είναι διαθέσιμες, με το WiFi και το Bluetooth, να διευκολύνουν την καθημερινή χρήση της συσκευής, ενώ το βάρος της  δεν θα ξεπερνά τα 330 gr. Στις ΗΠΑ η συσκευή της Toshiba δεν θα κοστίζει περισσότερο από 284 δολάρια, ενώ αναμενεται να ανακοινωθεί και η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί και στις ευρωπαϊκές αγορές. Στην Ελλάδα αναμένεται στις αρχές Φεβρουαρίου

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Του Αγ. Βαλεντίνου κάντε την καρδιά του να κάνει ΒΟΟΜ!
Next post HP Envy 14-1195ea Beats Edition
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!