Turbo-X Hive: Android tablet από το “Πλαίσιο”

Turbo-X Hive: Android tablet από το “Πλαίσιο”

Το Turbo-X hive είναι ένα tablet με προηγμένα χαρακτηριστικά, όμορφο σχεδιασμό με την πίσω πλευρά του να καλύπτεται από στρώμα δέρματος. Το τελευταίας έκδοσης λειτουργικό σύστημα Android 3.2 Honeycomb σε συνεργασία με τον διπύρηνο επεξεργαστή της Nvidia Tegra T20 αποδίδουν εξαιρετικά σε όλες τις εφαρμογές αλλά και υπέροχα 3D γραφικά στα παιχνίδια

H TFT capacitive οθόνη πολλαπλής αφής 10.1″ προσφέρει πιστή απεικόνιση 16.000.000 χρωμάτων. Χάρη στο ενσωματωμένο επιταγχυσιόμετρο, το περιερχόμενο που προβάλλεται στην οθόνη ακολουθεί τις κινήσεις των χεριών σας για μεγαλύτερη ευκολία πλοήγησης στο Internet και πιο ξεκούραστο διάβασμα ebooks. Επίσης η οθόνη είναι τύπου Gorilla Glass για αποφυγή φθορών κατά την καθημερινή χρήση. Η ανάλυση της οθόνης ανέρχεται στα 1280 x 800 pixels με αποτέλεσμα να υπάρχει περίσσιος χώρος για να δείτε High Definition video στο YouTube και να δουλέψετε ξεκούραστα ή να διαβάσετε βιβλία και εφημερίδες online.

Το 1GB RAM σε συνδυασμό με τον ισχυρό dual-core επεξεργαστή κάνουν το Turbo-X hive άμεσα ανταποκρίσιμο, ενώ με τα 16GB εσωτερικής μνήμης αρκούν για να αποθηκεύσετε μεγάλο όγκο ψηφιακών αρχείων.

Τραβήξτε HD video και φωτογραφίες ανάλυσης 5 Megapixels με τεχνολογία autofocus για αυτόματη εστίαση στο αντικείμενο που σας ενδιαφέρει, και αργότερα συνδέστε τη συσκευή μέσω HDMI με μία τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.

Συνοψίζοντας, το Turbo-X Hive είναι μια ταμπλέτα που χωρίς να χρειάζεται να δώσετε μια περιουσία για να την αποκτήσετε, θα γίνει ένα πολύτιμο εργαλείο για τις καθημερινές εργασίες σας και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικά:

Διαγώνιος Οθόνης: 10.1″
Ανάλυση Οθόνης: 1280 x 800 pixels
Camera: Ανάλυση Κάμερας 5.0 Mp
Εγγραφή Βίντεο: Ναι
Λειτουργικό Σύστημα: Android v3.2
Κατασκευαστής Επεξεργαστή: nVidia
Μοντέλο Επεξεργαστή: Tegra2 T20
Ταχύτητα Επεξεργαστή: 1 GHz
WiFi: WiFi Bluetooth
GPS: Ναι
Τύπος Κάρτας Μνήμης: microSD
Χωρητικότητα: 16 GB
Μπαταρία: Li-Ion
Βάρος: 820 gr
Διαστάσεις: 26.3 x 17.6 x 1.38 cm

Previous post Samsung UE46D6530: Με νέες δυνατότητες
Next post Logitech Cube: Μικρό και καινοτόμο
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!