Nokia Lumia 800

Nokia Lumia 800

Η «ναυαρχίδα» των Windows Phone της Nokia

Το Nokia Lumia 800 είναι η πρόταση της εταιρείας για ένα high-end smartphone εξοπλισμένο με το καινούριο λειτουργικό Windows Phone 7.5. Από την εμφάνισή του και μόνο μπορεί κάποιος να διαπιστώσει πως πρόκειται για μία συσκευή η οποία συνδυάζει τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού. Ολόκληρο το σώμα του κινητού καλύπτεται από την οθόνη αφής ClearBlack AMOLED 3,7” και έτσι η χρήση του μετατρέπεται σε πραγματική απόλαυση. Χάρη στις δυνατότητες των Windows Phone 7.5 μπορείτε να καρφιτσώσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές στο μενού έναρξης και να λάβετε ζωντανές ενημερώσεις. Τα πάντα με μία ματιά.

Ο χειρισμός του είναι ιδιαίτερα φιλικός. Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες και λάβετε ενημερώσεις από παντού σε ένα μόνο μέρος. Οι ενημερώσεις του Facebook, του Twitter και του LinkedIn έχουν ενσωματωθεί στην αρχική σας οθόνη ενώ η λειτουργία chat και SMS συνεργάζονται για να έχετε όλα τα μηνύματά σας «νοικοκυρεμένα» σε ένα μέρος. Μπορείτε μάλιστα να δείτε και τα πιο πρόσφατα μηνύματα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με μία μόνο ματιά.

Όλες οι λειτουργίες γίνονται πολύ γρήγορα, χάρη στο σωστό optimization που έχει γίνει από την πλευρά της Microsoft αλλά και χάρη στον επεξεργαστή Scorpion χρονισμένο στα 1.4Ghz.

Επιπροσθέτως, τα Windows Phone 7.5 είναι εξοπλισμένα με Office Mobile για να μπορείτε να πάρετε την εργασία σας όπου και αν πάτε, να γράψετε κείμενα και να κάνετε εργασίες στο excel γρήγορα και αποδοτικά. Αργότερα μπορείτε να στείλετε ότι χρειάζεται στις επαφές σας με μερικές απλές και γρήγορες κινήσεις.

Ένα ακόμα χρήσιμο εργαλείο, είναι το ενσωματωμένο GPS και οι χάρτες τους οποίους όταν τους κατεβάσετε, θα είναι διαθέσιμοι ακόμα και όταν δεν υπάρχει σύνδεση στο internet. Ανακαλύψτε νέα μέρη, νέες ασχολίες και καλύτερους τρόπους πλοήγησης. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε την αναλυτική πλοήγηση Οδήγησης, για να βρείτε το δρόμο σας εύκολα και χωρίς κόπο.

Το Nokia Lumia 800, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, το οποίο εκμεταλλεύεται πλήρως τα οφέλη των Windows Phone 7.5, προσφέροντάς ευκολία, πληθώρα επιλογών και έναν έντονο social χαρακτήρα, ενώ τέλος έρχεται και σε διάφορα χρώματα για να επιλέξετε ανάλογα με το στιλ σας.

XAPAKTHPIΣTIKA

• Διαστάσεις:

116.5 x 61.2 x 12.1 χιλ.

• Βάρος:

142 γραμ.

• Δίκτυο:

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100

• Μνήμη:

512MB εσωτερική, 16GB για αποθήκευση αρχείων

• Οθόνη:

AMOLED capacitive οθόνη αφής 3,7 ιντσών, 480 x 800 pixels ανάλυσης, 16εκ χρωμάτων

Κάμερα:

8 MP με οπτικά Carl Zeiss,  Dual-LED φλας, δυνατότητα εγγραφής Video 720p

• Μπαταρία:

Li-Ion 1450 mAh

• Xρόνος αναμονής:

Έως 335 ώρες

• Χρόνος ομιλίας:

Έως 13 ώρες

• Επιπλέον χαρακτηριστικά:

Bluetooth 2.1, GPS,  Media Player, Document Editor, Windows Marketplace, Organizer, Video/Photo Editor

Θετικά

  • Υπέροχος σχεδιασμός
  • Windows Phone 7.5
  • «Δυνατή» κάμερα και δυνατότητα HD Video

Αρνητικά

  • Θα θέλαμε να υπάρχει slot για SD κάρτες

Με λίγα λόγια

Ένα από τα καλύτερα κινητά που κυκλοφορούν με ενσωματωμένο το καινούριο λειτουργικό Windows Phone 7.5.

Previous post HTC Explorer: Το οικονομικότερο HTC smartphone
Next post HP TouchSmart Elite 7320
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!