Κάντε το σπίτι σας “έξυπνο” με το TCL LIFE

Ιανουάριος 12, 2017 No Comments

To TCL LIFE home monitoring kit, το οποίο βοηθά τους ανθρώπους να διατηρούν ασφαλή τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους, είναι ένα απλό και καινοτόμο προϊόν σε μία απόλυτα προσιτή τιμή.

 

To TCL LIFE έρχεται με μία πλήρη σειρά από κομψά αλλά και διακριτικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων μίας κάμερας (LIFECAM), ενός αισθητήρα πόρτας και παραθύρου (LIFESENSE), και ανιχνευτών κίνησης (LIFEDETECT) που θα ειδοποιούν τους χρήστες σε περίπτωση οποιασδήποτε εισβολής. Το LIFE παρέχει ένα σπίτι γέφυρα (LIFECONNECT) που συνδέει και ελέγχει όλες αυτές τις συσκευές.

Όλα αυτά τα εργαλεία μπορείτε εύκολα να τα εγκαταστήσετε και να τα διαχειριστείτε μέσω μίας ενιαίας εφαρμογής smartphone (LIFEAPP), η οποία είναι διαθέσιμη τόσο για iOS 8.0+ και για smartphones Android 4.0+. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες έχουν μια πλήρη, αλλά απλή λύση για να ελέγξουν και να παρακολουθούν τι συμβαίνει στο σπίτι τους, από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

LIFECAM WiFi IP camera

Η LIFECAM υποστηρίζει γωνία λήψης 100 μοιρών, ψηφιακό ζουμ x4, νυχτερινή λήψη, 720P@30fps ανάλυση, αμφίδρομο ήχο, υποδοχή κάρτας micro SD για τοπική αποθήκευση, και 360 ° pan και περιστροφή 180 μοιρών.

LIFESENSE and LIFEDETECT

Οι αισθητήρες LIFESENSE τοποθετούνται στις πόρτες και τα παράθυρα, και οι αισθητήρες LIFEDETECT παρακολουθούν την κίνηση. Και οι δύο υποστηρίζουν το πρωτόκολλο ZigBee και διαθέτουν μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει έως και δύο χρόνια. Τα επίπεδα της μπαταρίας μπορούν να ελέγχονται μέσω των smartphones των χρηστών.

LIFECONNECT home bridge

To LIFECONNECT συνδέεται με την πύλη του σπιτιού και συνδέει όλες τις παραπάνω έξυπνες συσκευές, και επιτρέπει στα προϊόντα, χρησιμοποιώντας διαφορετικά πρωτόκολλα, να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους.

«Στην TCL, στόχος μας είναι να κερδίσουμε μία σημαντική θέση στην smart-home αγορά. Είναι μία αγορά που απογειώνεται, αλλά εξακολουθεί να αντιμετωπίζει εμπόδια, όπως η υψηλή τιμή, η πολυπλοκότητα στην εγκατάσταση και τη διαχείριση, τα οποία επιβραδύνουν την ευρύτερη υιοθέτησής της.» δήλωσε ο κύριος Di Mauro. «Το TCL LIFE φαίνεται ότι κάνει την smart-home τεχνολογία πιο προσβάσιμη με το να είναι προσιτή και φιλική προς το χρήστη. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ειδικός στην τεχνολογία για να το εγκαταστήσει και να το διαχειρίζεται μέσω μίας εφαρμογής στο smartphone του.»

Το TCL LIFE θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2017.

Tags: , , , , , , Το προϊόν της ημέρας

Τα νέα Xperia 1 III και Xperia 5 III της Sony παρουσιάζουν τον πρώτο μεταβλητό τηλεφακό για smartphone στον κόσμο

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα δύο νέες προσθήκες στις κορυφαίες σειρές Xperia 1 και 5 με τα Xperia 1 III...