Η Kodak Alaris παρουσιάζει το νέο σαρωτή Kodak i3500

7 Οκτωβρίου, 2016 No Comments

Η CPI, επίσημος διανομέας της Kodak Alaris στην Ελλάδα, παρουσιάζει το Kodak i3500, ένα νέο μοντέλο σαρωτή που έρχεται να προστεθεί στην ήδη επιτυχημένη σειρά σαρωτών i3000.

Ο νέος σαρωτής διπλής όψης Kodak i3500, με ταχύτητα έγχρωμης σάρωσης μέχρι 110 σελ./λεπτό, απευθύνεται στους τομείς των τραπεζών, ασφαλειών, υγείας, δημοσίου και αποτελεί την ιδανική λύση στην προσπάθειά τους να ελέγξουν ένα «χάος δεδομένων».

Print

Το λογισμικό που διαθέτει επιτρέπει την εξαγωγή κρίσιμων δεδομένων από έγγραφα και την τροφοδότησή τους σε υπάρχουσες επιχειρηματικές διαδικασίες και ροές εργασίας. Ο Kodak i3500 διαθέτει τροφοδότη εγγράφων 300 φύλλων και χειρίζεται από επαγγελματικές κάρτες μέχρι έγγραφα DIN-A3, με εξαιρετική ποιότητα εικόνας χάρη στην τεχνολογία Perfect Page, ενώ ενσωματώνει on board δυνατότητα ανάγνωσης barcode.

Τέλος με τη τεχνολογία Intelligent Document Protection (IDP) που διαθέτει, ο σαρωτής Kodak i3500 προστατεύει ευπαθή έγγραφα καθώς μπορεί να αντιληφθεί, από τον ήχο του χαρτιού που σαρώνεται, τυχόν φθορά και να διακόψει τη διαδικασία διατηρώντας το έγγραφο ανέπαφο.

Tags: , , , Πληροφορική, Το προϊόν της ημέρας

Δοκιμάσαμε το HUAWEI MateBook D 16: Μεγάλο στο μάτι, μικρό στην πλάτη!

Μεγάλη οθόνη, 12ης γενιάς επεξεργαστής Intel και ένα… backpack friendly σασί καθιστούν το νέο laptop του κινεζικού κολοσσού τον...