Η Info Quest διαθέτει τα συστήματα ήχου Bowers & Wilkins.

Η Info Quest διαθέτει τα συστήματα ήχου Bowers & Wilkins.

Η Info Quest Technologies ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την στη διάθεση  των συστημάτων ήχου της σειράς New Media. Η Bowers & Wilkins είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές συστημάτων ήχου στον κόσμο. Η σειρά προϊόντων New Media έχει ως στόχο την επίτευξη της ύψιστης ηχητικής ποιότητας για όλες τις σύγχρονες μουσικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων κινητών τηλεφώνων και tablets. Τα προϊόντα της σειράς New Media της Bowers & Wilkins είναι διαθέσιμα σε όλα τα Apple Premium Reseller Stores.

  • Το Zeppelin Air, το κορυφαίο προϊόν της σειράς, είναι το απόλυτο ασύρματο ηχητικό σύστημα, ιδανικό για όποιον αναζητά την τέλεια ακρόαση. Το Zeppelin Air είναι πλήρως συμβατό με το πρωτόκολλο AirPlay της Apple και μπορεί να αναπαράγει ασύρματα μουσική αποθηκευμένη σε οποιοδήποτε από τα συμβατά με το iTunes προϊόντα της Apple, το iPhone, το iPod, το iPad και τα Mac. Το Zeppelin Mini είναι η μικρότερη εκδοχή του πρωτοποριακού συστήματος της Bowers & Wilkins και είναι ιδανικό για τους χρήστες iPhone, οι οποίοι θέλουν ένα docking με υψηλή ηχητική ποιότητα και μικρό όγκο. Προτεινόμενη λιανική τιμή € 599,90.
  • Τα ΜΜ-1 είναι ένα ζευγάρι ηχείων ειδικά σχεδιασμένα για υπολογιστές. Θέλοντας να παρουσιάσει την απόλυτη ποιοτική πρόταση σχετικά με τα ηχεία υπολογιστών, η Bowers & Wilkins παρουσίασε ένα σύστημα μικρών ηχείων τα οποία συνδέονται με τον υπολογιστή μέσω USB, είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, όπως το αλουμίνιο και διακρίνονται τόσο για την ηχητική τους ποιότητα όσο και για την υψηλή τους αισθητική. Προτεινόμενη λιανική τιμή € 499,90.
  • Τα P5 αποτελούν την παρθενική εμφάνιση της Bowers & Wilkins στην αγορά των ακουστικών. Τα ακουστικά τους χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας δέρμα ώστε να ελαχιστοποιούν την κόπωση και την εφίδρωση και να μεγιστοποιούν την απόλαυση, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου. Προτεινόμενη λιανική τιμή € 299,90.
  • Τα C5 φιλοδοξούν να απογειώσουν την ποιότητα των ακουστικών τύπου ψείρας. Με ειδική σχεδίαση ώστε να μένουν στη θέση τους ανεξάρτητα από την κίνηση του ακροατή, φέρουν όλη την τεχνογνωσία της Bowers & Wilkins, αποτελώντας μια από τις κορυφαίες προτάσεις ακουστικών ψείρας στον κόσμο. Προτεινόμενη λιανική τιμή € 179,90.
Previous post LG E51: Slim, Smart και Energy Saving
Next post Ξεχωρίστε στις γιορτές, προσφέροντας δώρα HP.
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!