Νέοι εκτυπωτές OfficeJet Pro από την HP για επαγγελματικές εκτυπώσεις!

1 Αυγούστου, 2016 No Comments

Eκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις και 50% χαμηλότερα κόστη εκτύπωσης

Οι νέοι  εκτυπωτές OfficeJet Pro, της HP παράγουν οικονομικές, επαγγελματικές έγχρωμες εκτυπώσεις και χαρακτηρίζονται από την υψηλή τους απόδοση, ενώ είναι ιδανικοί για τις μικρές
επιχειρήσεις.

Η σειρά εκτυπωτών HP OfficeJet Pro 8000  διαθέτει σχεδιασμό HP Print Forward που βοηθάει τους χρήστες να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην εξοικονόμηση χώρου, που είναι ζητούμενο σε μικρότερους επαγγελματικούς χώρους όπως ένα μεσιτικό γραφείο. Η σειρά διαθέτει ακόμα βελτιωμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης και ασφάλειας, όπως το mobile printing.

Officejet pro 6970

Η σειρά εκτυπωτών OfficeJet περιλαμβάνει:

 

  • Τον HP OfficeJet Pro 8210 printer, ο οποίος προσφέρει εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας εκτυπώσεις και κατά 50% χαμηλότερα κόστη εκτύπωσης από τους laser εκτυπωτές. Οι εκτυπωτές HP OfficeJet Pro 8720/8725/8730 AllinOne διαθέτουν τον επαναστατικό σχεδιασμό HP Print Forward, δίνουν την δυνατότητα για εξαιρετική παραγωγικότητα στο γραφείο, με υψηλές ταχύτητες για εκτυπώσεις διπλής όψης, και σάρωση χαρτιού με την ακρίβεια laser, και ταυτόχρονα βοηθούν στην εξοικονόμηση χώρου που είναι ζητούμενο σε μικρότερους επαγγελματικούς χώρους, όπως για παράδειγμα ένα μεσιτικό γραφείο.

Τους εκτυπωτές HP Officejet Pro 8730 All-in-One και HP Officejet Pro 8210 που

  • περιλαμβάνουν λειτουργίες αυξημένης διαχειρισιμότητας και χαρακτηριστικά ασφαλείας (πχ PCL5 και PCL6) .Η σειρά OfficeJet Pro 8700 και ο OfficeJet Pro 8210 είναι διαθέσιμα στην αγορά.
  • Για μικρό όγκο εκτυπώσεων, μέχρι 800 σελίδες/ μήνα, οι εκτυπωτές HP OfficeJet Pro 6960/6970 AllinOne δίνουν την δυνατότητα εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας στο μισό κόστος από έναν laser εκτυπωτή.  Η σειρά OfficeJet Pro 6900 είναι ήδη διαθέσιμη στην αγορά.

 

 

Επιπρόσθετες πληροφορίες για τους νέους εκτυπωτές επαγγελματικής χρήσης της HP θα βρείτε στην διεύθυνση: hp.com/go/businessprinters.

 

Tags: , , Το προϊόν της ημέρας

HUAWEI Mate X2: το μέλλον των αναδιπλούμενων smartphones

«Η Huawei θέλει πάντα να προσφέρει τα καλύτερα προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες στους καταναλωτές.» δήλωσε ο Richard Yu....