Νέα σειρά κλιματιστικών Artcool από την LG

28 Ιουνίου, 2016 No Comments

Συνδυάζοντας την προηγμένη τεχνολογία και τις υψηλές επιδόσεις, η LG Electronics παρουσιάζει τα μοντέλα Stylist και Mirror της σειράς Artcool.

lg artcool stylistΣυγκεκριμένα, το μοντέλο Stylist, με το μοναδικό σχήμα και τον απαλό φωτισμό LED αποτελεί την επιτομή του σύγχρονου στυλ, ενώ χάρη στη λειτουργία 3-way Soft Airflow εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή του ψυχρού αέρα ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν το υψηλότερο επίπεδο άνεσης. Παράλληλα, η προηγμένη τεχνολογία inverter της LG εγγυάται την αποτελεσματική και, ταυτόχρονα, σχεδόν αθόρυβη και εξαιρετικά οικονομική τους λειτουργία, ενώ το τηλεχειριστήριο με στρογγυλό εργονομικό σχεδιασμό, είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής υποστηρίζοντας ένα μεγάλο αριθμό διαδραστικών λειτουργιών για ευκολία και άνεση στη χρήση.

lg artcool mirror

Το άλλο μοντέλο της σειράς LG ΑRTCOOL, το Mirror, διαθέτει εξαιρετικά λεπτό σχεδιασμό και εξωτερική όψη που παραπέμπει σε καθρέφτη, προσδίδοντας στο χώρο του σπιτιού ιδιαίτερο και καινοτόμο στυλ. Ταυτόχρονα, προσφέρει εξαιρετική εξοικονόμηση ενέργειας κλάσης Α++ και μέσω της λειτουργίας ‘Ενεργού Ελέγχου Ενέργειας’ (Active Energy Control), οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα προσαρμογής για τη καλύτερη δυνατή διαχείριση και τον έλεγχο της κατανάλωσης.

Με κάλυψη 10ετούς εγγύησης του συμπιεστή, η προηγμένη σειρά οικιακών κλιματικών Artcool της LG έχει ειδική πιστοποίηση ενεργειακής αποδοτικότητας από τον αναγνωρισμένο και έγκυρο Οργανισμό ‘Eurovent’. Σύμφωνα με την πιστοποίηση του Eurovent, τα κλιματιστικά LG πετυχαίνουν άριστες επιδόσεις, τόσο σε λειτουργία ψύξης, όσο και θέρμανσης. Επίσης, ο μοναδικός νέος επικλινής ανεμιστήρας της LG και η τεχνολογία συμπιεστή χαμηλής δόνησης έχουν επιτύχει ελάχιστο επίπεδο θορύβου, με λειτουργία μόλις στα 19dB, ενώ με επιλογή του χρήστη το κλιματιστικό μπορεί να εισέλθει σε ‘Σιωπηλή Λειτουργία’ (Silence Mode) και ο θόρυβος της εξωτερικής μονάδας να μειωθεί κατά 3dB.

Tags: , , Το προϊόν της ημέρας, Χωρίς κατηγορία

Η Dell Technologies επαναπροσδιορίζει την εργασία με νέους υπολογιστές, οθόνες και εμπειρίες λογισμικού

Η Dell Technologies παρουσίασε νέα προϊόντα και λογισμικό που επαναπροσδιορίζουν την εργασία, ώστε οι εργαζόμενοι να μπορούν να αξιοποιούν...