Νέοι ασύρματοι σαρωτές από την Kodak

21 Ιουνίου, 2016 No Comments

Η CPI, επίσημος διανομέας της Kodak Alaris στην Ελλάδα, παρουσιάζει δύο νέα μοντέλα ασύρματων σαρωτών, το Kodak ScanMate i1150WN με ταχύτητα σάρωσης 30 σελίδων το λεπτό και το i1190WN με 40 σελίδες το λεπτό.

Kodak-ScanMate-i1150WNΟι νέοι σαρωτές είναι η ιδανική λύση για επαγγελματικούς χώρους όπου οι εργαζόμενοι έχουν ανάγκη να διαμοιράζονται γρήγορά κι εύκολα έγγραφα από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν.

Tα μοντέλα ScanMate i1150WN & i1190WN, με τις πολλαπλές δυνατότητες σύνδεσης που προσφέρουν, υποστηρίζουν πλήρως τη φιλοσοφία BYOD (Bring Your Own Device) και επιχειρηματικής φορητότητας στον εργασιακό χώρο, καθώς μπορούν να συνδεθούν με οποιαδήποτε προσωπική mobile συσκευή laptop, smartphone ή tablet.

kodak lifestyleΟι νέοι σαρωτές διαθέτουν έγχρωμη LCD οθόνη για γρήγορη επισκόπηση της κατάστασης λειτουργίας του σαρωτή και προκαθορισμένες ρυθμίσεις σάρωσης και αποστολής εγγράφων μέσω email ή σε cloud εφαρμογές, όπως SharePoint, Box ή Evernote.

Tέλος, οι σαρωτές ScanMate i1150WN & i1190WN περιλαμβάνουν standard drivers TWAIN, WIA και ISIS για να μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα και να σαρώνουν απευθείας σε εφαρμογές διαχείρισης εγγράφων.

Οι σαρωτές της Kodak Alaris είναι διαθέσιμοι πανελλαδικά από το δίκτυο συνεργατών της CPI με εγγύηση 3 ετών με επιτόπου αντικατάσταση.

Tags: , , , , Πληροφορική, Το προϊόν της ημέρας, Χωρίς κατηγορία

Δοκιμάσαμε το HUAWEI MateBook D 16: Μεγάλο στο μάτι, μικρό στην πλάτη!

Μεγάλη οθόνη, 12ης γενιάς επεξεργαστής Intel και ένα… backpack friendly σασί καθιστούν το νέο laptop του κινεζικού κολοσσού τον...