Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG UH750V

7 Ιουνίου, 2016 No Comments

Η LG παρουσιάζει στην ελληνική αγορά τη σειρά τηλεοράσεων LG UH750V με τεχνολογία IPS- τέσσερις φορές υψηλότερη από εκείνη της Full HD – και διαθέσιμα μοντέλα στις 43, 49 και 55 ίντσες.

LG UH750VΜε ευρεία γωνία θέασης, και τεχνολογία HDR Pro, η νέα σειρά LG UH750V προσφέρει πεντακάθαρες εικόνες καθώς η φωτεινότητα της οθόνης μπορεί να προσαρμοστεί για ακόμα πιο καθαρό και ρεαλιστικό περιεχόμενο. Η λειτουργία ‘ColorPrime Pro’, συμπληρώνει τη συναρπαστική εμπειρία που προσφέρει στον χρήστη η σειρά τηλεοράσεων LG UH750V με τη γκάμα των χρωμάτων να διευρύνεται και να εμπλουτίζεται.

Τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν επίσης την τεχνολογία ‘LG ULTRA Luminance’, η οποία ενισχύει εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών της οθόνης, εντείνοντας έτσι το αποτέλεσμα του HDR. Επιπρόσθετα, μέσω του ‘3D Color Mapping’ η φυσική απόδοση των χρωμάτων γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια, ενώ η λειτουργία ‘Local Dimming’ επιτρέπει τη ‘διαίρεση’ της οθόνης σε διάφορες μονάδες έτσι ώστε να προσαρμόζεται το φως προσφέροντας πιο έντονα το μαύρο χρώμα.

Τέλος, ο ULTRA Slim σχεδιασμός και το CINEMA SCREEN προσδίδουν κορυφαία αισθητική στο χώρο με ελάχιστο πάχος πλαισίου και μίνιμαλ αποτέλεσμα καθιστώντας δυνατή την παρουσία των μοντέλων της σειράς στο σαλόνι κάθε χρήστη.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG UH750V είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και ενσωματώνει τη πλατφόρμα webOS 3.0, η οποία διαθέτει αναβαθμισμένες επιλογές και διευρυμένο περιεχόμενο για αξεπέραστη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Tags: , , , Εικόνα και ήχος, Τηλεοράσεις, Το προϊόν της ημέρας

Κομψός σχεδιασμός, IPS panels και υψηλή ανάλυση: Νέα σειρά οθονών V4 της AOC

Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC λανσάρει μία νέα σειρά οθονών – τη V4 series – προσφέροντας αναλύσεις QHD και...