Νέος volume controller από την JBL

Νέος volume controller από την JBL

mpatch2-jblH JBL φέρνει στην αγορά τον νέο παθητικό volume–aux controller M–Patch 2 για επαγγελματίες και όχι μόνο.

Με βάση την επιτυχία του αρχικού M- Patch, η JBL παρουσιάζει τον νέο παθητικό volume–aux controller M–Patch 2, που λύνει σχεδόν όλα τα προβλήματα στον τομέα της παραγωγής.

Η χρήση του νέου M–Patch 2 είναι ένας καλός τρόπος παθητικής ρύθμισης του stereo σήματος από κάρτες ήχου, συσκευές αναπαραγωγής CD, προενισχυτές και mixer.

mpatch2

Επίσης, είναι ιδανικός για να συνδεθεί μεταξύ του audio interface και των ενεργών monitor ηχείων, προσφέροντας μεγαλύτερο όγκο και ανάλυση χωρίς να γίνεται χρήση του master volume από το εκάστοτε DAW software για τον έλεγχο της έντασης, με αποτέλεσμα τον διαυγή, χωρίς θόρυβο, ήχο.

Κατάλληλος για κάθε επαγγελματία, αλλά και ερασιτέχνη σε recording και multimedia εφαρμογές.

Αφήστε μια απάντηση

TP Link Wi Fi Smart Plug HS110 Previous post TP-Link HS110: Μια πρίζα για ηλεκτρικές συσκευές με IQ!
Lg k7 Next post Διαθέσιμο και στην Ελλάδα τo LG K7!
Dei 11 2025 fiber 02 300x600
300x250 generic
Audio(300x250)
Instax link wide web 300x250
300x250 3
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!