Sony Ericsson Xperia active

Sony Ericsson Xperia active

Το Sony Ericsson Xperia active μπορεί να αντέξει όλες τις προκλήσεις που θέτετε και να σας συντροφεύεσει  παντού, ακόμα και στις πιο σκληρές και δυσμενείς συνθήκες.

Το Xperia active είναι ένα κινητό ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη και έτοιμο να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να αντέχει σε σκληρές συνθήκες όπως πεζοπορία μέσα στη βροχή με την οθόνη του να αντέχει στις γρατσουνιές και να σας επιτρέπει να την χρησιμοποιείτε ακόμη κι αν τα δάχτυλά σας είναι βρεγμένα. Το τηλέφωνο συνοδεύεται από ένα σετ εργαλείων και προεγκατεστημένων εφαρμογών που σας δίνουν τη δυνατότητα να προγραμματίζετε, παρακολουθείτε και να καταγράφετε την προπόνησή σας – είτε από τον καναπέ σας είτε σε κάποια βουνοπλαγιά.

Βασικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι το γεγονός πως είναι ανθεκτικό στη σκόνη και το νερό (μέχρι και 30 λεπτά στο νερό σε βάθος 1 μέτρου) που απευθύνεται στους λάτρεις του fitness και των σπορ. Το Xperia active είναι το μοναδικό smartphone που διαθέτει ανίχνευση βρεγμένων δαχτύλων προκειμένου το τηλέφωνο να λειτουργεί το ίδιο καλά ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες.

«Τρέχει» στην τελευταία έκδοση της πλατφόρμας Android 2.3., με δυνατό επεξεργαστή 1Ghz, φωτογραφική μηχανή 5mp, λειτουργία εγγραφής HD βίντεο και οθόνη 3’’ Mobile BRAVIA Engine για μοναδική ευκρίνεια ώστε να απολαμβάνετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο όπως σας αξίζει.

Επιπλέον, το Xperia active περιλαμβάνει προεγκατεστημένες αθλητικές εφαρμογές, που επιτρέπουν στους κατόχους του να κρατούν αρχείο του επιπέδου της φυσικής τους κατάστασης. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν την ιδανική διαδρομή για προπόνηση με τη χρήση του ενσωματωμένου GPS, του βαρομέτρου και της πυξίδας. Ο καρδιακός ρυθμός και οι παλμοί προβάλλονται στην οθόνη σε πραγματικό χρόνο (χάρη στην ασύρματη τεχνολογία δικτύωσης ANT+), ενώ η εφαρμογή iMapMyFitness καταγράφει τις επιδόσεις μέρα προς μέρα. Επίσης, το Facebook Inside Xperia επιτρέπει στους καταναλωτές να μοιράζονται την πρόοδο τους και τις εμπειρίες τους με φίλους.

Τα επιπλέον αξεσουάρ που περιλαμβάνονται στη συσκευασία θα προσφέρουν ακόμα περισσότερα στην εμπειρία των καταναλωτών με το νέο τους τηλέφωνο. Πιο συγκεκριμένα στη συσκευασία κάποιος θα βρει:

– Ένα επιπλέον αποσπώμενο soft-touch πίσω κάλυμμα

– Αποσπώμενα ear hooks για το φορητό active handsfree

– Λουράκι καρπού ώστε το κινητό να βρίσκεται κοντά κάθε στιγμή

– Μια θήκη χειρός για χρήση κατά τη διάρκεια της άσκησης-προπόνησης

– 2GB memory card για να χωράνε όλες οι στιγμές που αξίζουν

– Καλώδιο Micro USB για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων στον υπολογιστή

XAPAKTHPIΣTIKA

• Διαστάσεις:

92 x 55 x 16.5 χιλ.

• Βάρος:

110,8 γραμ.

• Δίκτυο:

GSM 850 / 900 / 1800 / 1900, HSDPA 900 / 2100

• Μνήμη:

512MB εσωτερική, 320MB για αποθήκευση αρχείων, 2GB microSD στη συσκευασία  υποστήριξη για έως 32GB

• Οθόνη:

Οθόνη αφής LED-backlit LCD capacitive 3 ιντσών, ανάλυσης 320 x 480 pixels, 16εκ χρωμάτων

Κάμερα:

5 MP με autofocus, LED φλας

Μπαταρία:

Li-Ion 1200 mAh

• Xρόνος αναμονής:

Έως 351 ώρες

• Χρόνος ομιλίας:

Έως 5 ώρες και 31 λεπτά

• Επιπλέον χαρακτηριστικά:

Bluetooth 2.1, AGPS,  Media Player, ψηφιακή πυξίδα, προεγκατεστημένες «αθλητικές» εφαρμογές.

Θετικά

  • Τρομερά ανθεκτικό
  • Η οθόνη του λειτουργεί ακόμα και με βρεγμένα χέρια
  • Μικρό σε μέγεθος για να χωράει παντού
  • Πληρέστατο σε περιφερειακά

Αρνητικά

  • Ίσως να ήταν καλύτερο με μεγαλύτερη οθόνη
  • Αρκετά «παχύ»

Με λίγα λόγια

Ένα τρομερά ανθεκτικό κινητό που θα λύσει τα χέρια σε όσους κάνουν έντονη ζωή και θεωρούν το κινητό τους ένα σημαντικό εργαλείο.

Previous post Canon ασπρόμαυρα εκτυπωτικά συστήματα Α4 υψηλής ταχύτητας
Next post Νέος προβολέας Epson HD-Ready 3LCD
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!