Παγκόσμια αναγνώριση για την Samsung SyncMaster SA850

Παγκόσμια αναγνώριση για την Samsung SyncMaster SA850

Τα ΜΜΕ τεχνολογίας δημοσίευσαν επαινετικές κριτικές για την οθόνη Samsung SA850, αναγνωρίζοντας τα πλούσια χαρακτηριστικά και τον εργονομικό σχεδιασμό.

Στην οθόνη SyncMaster SA850 της Samsung αναφέρονται με επαινετικές αναφορές όλο και περισσότερες εκδόσεις του τεχνολογικού τομέα σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ενώ η εταιρεία επιταχύνει τους στόχους της για την παγκόσμια αγορά οθονών για επαγγελματική χρήση.

Η οθόνη SyncMaster SA850 με ανάλυση 2560×1440, τέσσερις φορές καλύτερη από την ανάλυση των οθονών 720p HDTV, ενσωματώνει την τεχνολογία PLS (Plane to Line Switching) της Samsung και προσφέρει διαυγή και λεπτομερή χρώματα με 300 cd/m2 φωτεινότητα, χωρίς να υποβαθμίζεται η ποιότητά τους από κάθετες και οριζόντιες γωνίες θέασης (οριζόντια 178ο, κάθετα 178ο). Μεταξύ άλλων, η οθόνη SyncMaster SA850 προσφέρει 2 θύρες DVI (Dual Link DVI) με αποτέλεσμα να μπορεί να απεικονίσει 2 συνδεδεμένους υπολογιστές ταυτόχρονα.

Η Samsung SA850 απέσπασε τη σπουδαιότερη διάκριση, λαμβάνοντας το βραβείο “Editor’s Choice” από το CNET, ένα από τα πιο δημοφιλή διαδικτυακά μέσα τεχνολογίας στις ΗΠΑ. Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως πρόκειται για μία καλά σχεδιασμένη, στιλάτη, επαγγελματική οθόνη με εξαιρετικές επιλογές και επιδόσεις, και ότι: «Τα πλούσια χρώματα και το βαθύτερο μαύρο», σε συνδυασμό με την πλήρη εργονομική υποστήριξη και ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων επιλογών, «την καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν μια επαγγελματική οθόνη που προσφέρει πολλά περισσότερα από αυτά που θα περιμένατε». Το CNET εκθείασε τα φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά της οθόνης, αναφέροντας πως «η λειτουργία Eco Mode είναι ό,τι χρειάζεστε για την εξοικονόμηση ενέργειας στα πάντα».

Το Trusted Reviews, ένα από τα πιο αξιόπιστα διαδικτυακά μέσα τεχνολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχολίασε πως η Samsung SyncMaster SA850 αποτελεί μία πολύ εντυπωσιακή οθόνη, η οποία ενσωματώνει την τεχνολογία PLS της Samsung, και συμπλήρωσε ότι «οι σκούρες χρωματικές της διαβαθμίσεις είναι εφάμιλλες των καλυτέρων οθονών της κατηγορίας, όπως θα περιμένατε από μία premium οθόνη, καθώς και η χρωματική ακρίβεια παραμένει τέλεια, ανεξάρτητα από την απόσταση που βρίσκεστε». Το Μέσο σχολίασε πως το πρωτοποριακό μοντέλο της Samsung «προσφέρει την καλύτερη επίδοση από ποτέ αναλογικά με τις οθόνες LCD, αποτελώντας μία νέα, ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία οθονών 27 ιντσών, χρησιμοποιώντας την παρομοίωση πως «μια οθόνη υψηλής ποιότητας δεν είναι πλέον «μόνο μία οθόνη» όπως μια Ferrari δεν είναι «απλώς ένα σπορ αυτοκίνητο».

Το PC Pro, το κορυφαίο μέσο τεχνολογικού και επιχειρηματικού ρεπορτάζ στο Ηνωμένο Βασίλειο, σχολίασε πως η οθόνη SyncMaster SA850 «προσφέρει πλούσια, ζωντανά χρώματα και ζωηρές εικόνες» και «διαθέτει εξαιρετικές δυνατότητες συνδεσιμότητας, καθώς η Samsung έχει ενσωματώσει το τριών θυρών USB 3 hub».

Παράλληλα, το PC World, ένα από τα πιο αξιόπιστα περιοδικά τεχνολογίας στη Γαλλία, δημοσίευσε άρθρο έπειτα από δοκιμή της οθόνης, με τίτλο: «Samsung 850 Series: Χρώματα που αγγίζουν το τέλειο;», σχολιάζοντας πως η οθόνη με την τεχνολογία PLS της Samsung παρέχει γωνία θέασης 178º και αποτελεί μία επαγγελματική λύση οθόνης που αγγίζει την τελειότητα.

Η Samsung θέτει νέες αξιώσεις στη στρατηγική της στην παγκόσμια αγορά επαγγελματικών οθονών υψηλών προδιαγραφών, αξιοποιώντας τις εν λόγω διθυραμβικές κριτικές της SyncMaster SA850 και έχοντας διασφαλίσει την ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά για 21 συνεχόμενα τρίμηνα μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2011.

Previous post Νέα wide μοντέλα της BenQ MW516 και W710ST
Next post Η Motorola Mobility αποκαλύπτει το Motorola RAZR
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!