Νέα αναβάθμιση του Apple Music για Androids !

10 Φεβρουαρίου, 2016 No Comments

apple-musicΜε σκοπό να «χτυπήσει» μεγάλους αντιπάλους, όπως είναι το Spotify, η Αpple, όχι μόνο διαθέτει από το Νοέμβριο το Apple Music for Android, αλλά και το αναβαθμίζει με νέα features που προκαλούν το ενδιαφέρον. Το νέο update της εφαρμογής, λοιπόν, χαρίζει στους Android χρήστες κάτι που δεν έχει το iPhone!

Μετά το update του, το μουσικό app προσφέρει στους Android χρήστες κάτι που δεν μπορούν να απολαύσουν οι κάτοχοι iPhone, όπως είναι η αποθήκευση τραγουδιών στην κάρτα SD της συσκευής. Αυτό συμβαίνει γιατί τα iPhone δεν υποστηρίζουν επέκταση μνήμης…

Έτσι, αρκεί να κατεβάσετε το app από το Google Play και θα μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, ακόμα και εάν είστε offline, επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 30 εκατ. τραγούδια.

Διατίθεται δωρεάν για δοκιμαστική περίοδο 3 μηνών -για να διαπιστώσετε εάν σας ικανοποιεί- αλλά εν συνεχεία απαιτούνται 9.99$ το μήνα ή 14.99$ για οικογενειακό πακέτο (έως 6 άτομα).

Στο iOS, πάντως, το Apple Music έχει καταφέρει να αποκτήσει 6.5 εκατ. συνδρομητές μέσα σε μερικούς μόνο μήνες από τη διάθεσή του στο Apple Store. Οπότε μένει να δούμε ποιό είναι το μέλλον του στην Android αγορά…

Tags: , Κινητή Τηλεφωνία, Το προϊόν της ημέρας

Προτιμάς ταινίες δράσης ή παιχνίδι μέχρι τέλους; Τα νέα soundbars της LG καλύπτουν όλες τις ανάγκες

Είτε αγαπάς τις ταινίες δράσης, είτε το ατελείωτο παιχνίδι, η LG Electronics Ελλάς έρχεται να κάνει τη διαφορά για...