Με Android 6.0 το Vero Tablet A82i!

5 Φεβρουαρίου, 2016 No Comments

A82iΤo πρώτο tablet στην Ελλάδα με την αναβάθμιση σε Android 6.0 Marshmallow. Και το όνομα αυτού: Vero Tablet A82i, με την υπογραφή της OΚΤΑΒΙΤ.

Η ΟΚΤΑΒΙΤ έχει συμπεριλάβει στην επιτυχημένη γκάμα των VERO Tablets με Intel Inside το πρώτο tablet στην ελληνική αγορά που βασίζεται στο πρόγραμμα της Intel IRDA (Intel Reference Design for Android) και διαθέτει γνήσιο εγκεκριμένο λογισμικό Android.

Το Vero Tablet A82i πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά και διαθέτει πρώτο στην ελληνική αγορά την αναβάθμιση σε Android 6.0 (Marshmallow).

To μοντέλο Α82i με τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3735F μέχρι 1.83GHz αποτελεί μια καινοτόμα & έξυπνα σχεδιασμένη λύση στο οικοσύστημα του λειτουργικού Android. Ενσωματώνει Google εφαρμογές όπως Google Play, Google Maps, Youtube και άλλες και υποστηρίζει software updates για διάρκεια έως δύο έτη.
Mε διάσταση οθόνης (τεχνολογίας Capacitive με IPS panel) στις 8 ίντσες, το VeroTab A82i προσφέρει επεξεργαστική ισχύ και εξαιρετικές επιδόσεις στον τομέα των γραφικών απογειώνοντας την εμπειρία του surfing, του video και του gaming .

veroΗ οθόνη είναι wide με ανάλυση 1280 x 800 pixels και ο χρήστης μπορεί να απολαύσει αναπαραγωγή ταινιών σε ανάλυση Full HD 1080p χάρη στον ενσωματωμένο player.

Οι φίλοι της φωτογραφίας θα εκμεταλλευθούν τις 2 κάμερες , μία στην όψη της συσκευής ανάλυσης 2.0 MP, ιδανική για ποιοτικές βιντεοκλήσεις και μία στην πίσω πλευρά ανάλυσης 2 MP. Διαθέτει 1GB μνήμη RAM & 16 GB αποθηκευτικού χώρου που μπορεί να επεκταθεί με κάρτα Micro SD για επιπλέον 32GB. To VeroTab A82i υποστηρίζει Bluetooth, Wi-Fi, HDMI καθώς και Wireless Display για να προβάλλεται το περιεχόμενο της οθόνης σε τηλεόραση ή μεγαλύτερη οθόνη.

Ανήκει στην κατηγορία των Slim Tablets με πάχος 8.9 mm και σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος (370 γραμ) προσφέρει εξαιρετική ευκολία μεταφοράς.

Kαλύπτεται από διετή εγγύηση και η ενδεικτική μέση τιμή λιανικής ανέρχεται στα 119 ευρώ.

Tags: , , Tablets, Το προϊόν της ημέρας

Προτιμάς ταινίες δράσης ή παιχνίδι μέχρι τέλους; Τα νέα soundbars της LG καλύπτουν όλες τις ανάγκες

Είτε αγαπάς τις ταινίες δράσης, είτε το ατελείωτο παιχνίδι, η LG Electronics Ελλάς έρχεται να κάνει τη διαφορά για...