Η νέα LG 4Κ OLED TV: Ο κινηματογράφος σπίτι σας!

21 Οκτωβρίου, 2015 No Comments

EG92_EG91_A_high_01_Η νέα κυρτή τηλεόραση της LG 4Κ OLED 55EG920V θα ξεκινήσει τη διάθεσή της και στην ελληνική αγορά κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2015, προσφέροντας σας μία εξαιρετική επιλογή για την πιο απολαυστική οικιακή ψυχαγωγία υψηλής ποιότητας 4Κ.

Η κορυφαία τεχνολογία της τηλεόρασης LG OLED υπέρ-υψηλής ανάλυσης αποδίδει τα χρώματα με απρόσκοπτη τελειότητα, ρεαλισμό και ζωντάνια, ενώ το μαύρο εκφράζεται απόλυτα. Έτσι, σε συνδυασμό με την κυρτή οθόνη, η προβολή στο σπίτι αποκτά κινηματογραφικό χαρακτήρα και μετατρέπεται σε μια συναρπαστική, ανεπανάληπτη εμπειρία.

Η νέα τηλεόραση LG 55EG920V διαθέτει κυρτό πάνελ τεχνολογίας OLED, με διάσταση διαγωνίου 55 ίντσες, υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4K (3840 x 2160), δηλαδή ανάλυσης τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την ανάλυση Full HD. Τα χρώματα αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια και ρεαλισμό, το μαύρο εκφράζεται τέλεια και η απεικόνιση αποκτά ανεπανάληπτη ακρίβεια.

Με την τεχνολογία ‘Pixel Dimming’, επιτυγχάνεται μοναδικό επίπεδο μαύρου, ακόμη και στις πιο σκοτεινές σκηνές, ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται το βάθος και η ένταση των χρωμάτων με την αναλυτική έκφραση του κάθε pixel.

Τα μαύρα και σκούρα χρώματα εκφράζονται με μοναδική τελειότητα, ενώ οι εικόνες αποκτούν πλούσιες λεπτομέρειες και άπειρο λόγο αντίθεσης, αφού τα αυτόφωτα pixel της τεχνολογίας OLED έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν τη φωτεινότητά τους. Με ταχύτητα απόκρισής πάνω από χίλιες φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις τηλεοράσεις LED, η τεχνολογία OLED επιτρέπει στο θεατή να απολαμβάνει σκηνές με γρήγορη δράση, χωρίς θολά σημεία, με κίνηση απίστευτου ρεαλισμού και κρυστάλλινης καθαρότητας.

LG 4Κ OLED 55EG920V_2Επιπλέον, η προβολή 3D περιεχομένου γίνεται απρόσκοπτα, με το θεατή να παρακολουθεί την εικόνα με μεγαλύτερη άνεση, χωρίς τρεμόπαιγμα, για τρισδιάστατη απόλαυση.

Η νέα κυρτή 4Κ OLED EG920V τηλεόραση της LG διαθέτει επιπλέον προηγμένο σύστημα ήχου ‘ULTRA Surround’, για βαθύ, πλούσιο ήχο υψηλής πιστότητας που πλημμυρίζει το δωμάτιο και περιβάλλει το θεατή. Η κυρτή οθόνη προσφέρει ταυτόχρονα ευρεία γωνία θέασης, για απρόσκοπτη δράση και εκθαμβωτικές εικόνες από οποιαδήποτε γωνία κι αν βρίσκεται κάποιος.

Ο λεπτός σχεδιασμός της τηλεόρασης OLED της LG συνδυάζει τη λειτουργικότητα και το στυλ, προσφέροντας άνεση και κομψότητα σε κάθε περιβάλλον. Η απίστευτα λεπτή και ελαφριά οθόνη υπερβαίνει τη λεπτότητα των περισσότερων smartphones της αγοράς και διακοσμεί τέλεια όποιο χώρο και αν τοποθετηθεί. Ο κομψός σχεδιασμός της περιλαμβάνει επίσης πολύ μικρό πλαίσιο (bezel) και αεροδυναμική διάφανη βάση, ώστε ο θεατής να βυθίζεται στη μαγεία της πλούσιας εικόνας της.

Η νέα τηλεόραση της LG ενσωματώνει φυσικά και την ανανεωμένη πλατφόρμα Smart TV webOS 2.0, με βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης και μια σειρά από εντυπωσιακές λειτουργίες που κάνουν την όλη εμπειρία smart TV πιο εύκολη και διασκεδαστική από ποτέ. Με μία μεγάλη γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας, όπως υποδοχές για USB, HDMI και δυνατότητα για σύνδεση με WiDi και Miracast, οι χρήστες έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές για αναπαραγωγή περιεχομένου από εξωτερικές πηγές, όπως το PC, το Tablet ή ακόμα και το smartphone τους.

Tags: , , , , , Εικόνα και ήχος, Τηλεοράσεις, Το προϊόν της ημέρας

Το νέο ViewBoard Cast Button της ViewSonic επιτρέπει την κοινή χρήση ασύρματου περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο

Η ViewSonic Corp., κορυφαία παγκοσμίως κατασκευάστρια λύσεων απεικόνισης, παρουσιάζει το ViewBoard Cast Button, ένα ολοκαίνουργιο αξεσουάρ της λύσης ασύρματης...