Νέα οθόνη Philips: Η 25άρα με εικόνα σε… Quad HD ανάλυση!

Νέα οθόνη Philips: Η 25άρα με εικόνα σε… Quad HD ανάλυση!

258B6QJ_f image_1016Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, παρουσιάζει μία νέα AH-IPS LED οθόνη 25 ιντσών με Quad HD ανάλυση που προσφέρει πεντακάθαρη εικόνα σε πρακτικό μέγεθος. Είναι κατασκευασμένη κατά 65% από ανακυκλωμένο πλαστικό.

Quad HD σε μικρότερο μέγεθος οθόνης

Η νέα οθόνη Philips προσφέρει εκπληκτικά ευκρινείς και καθαρές Quad HD 2560×1440 ή 2560×1080 εικόνες. Το εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στο υψηλής απόδοσης panel με τον εξαιρετικά πυκνό αριθμό pixel που διαθέτει χάρη στις πηγές υψηλού bandwidth όπως οι DisplayPort, HDMI και Dual link DVI. Η βελτιωμένη δομή του προηγμένου AH-IPS panel συμβάλλει στην υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, το γρήγορο χρόνο απόκρισης και τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με άλλα panels ευρείας γωνίας θέασης.

258B6QJ_b highΕίτε απαιτείται ιδιαίτερα λεπτομερή πληροφορία για εργασία σε περιβάλλον CAD-CAM, είτε χρειάζονται ζωντανά χρώματα και ευκρίνεια για εφαρμογές 3D γραφικών, το βέβαιο είναι ότι η συγκεκριμένη υψηλής ποιότητας οθόνη Philips θα προσφέρει στους χρήστες την πεντακάθαρη εικόνα που αναζητούν. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και USB 3.0 για γρήγορη μεταφορά δεδομένων και φόρτιση smartphone. Συνολικά πρόκειται για χαρακτηριστικά που ενισχύουν την αύξηση της παραγωγικότητας.

Μειωμένη κόπωση των ματιών

Στις οθόνες οπίσθιου φωτισμού LED λόγω του τρόπου ελέγχου φωτεινότητας, οι χρήστες πολύ συχνά αντιμετωπίζουν ένα τρεμόπαιγμα που ενδέχεται να προκαλέσει ακόμη και κόπωση των ματιών. Η Τεχνολογία Flicker-Free της Philips ρυθμίζει τη φωτεινότητα και μειώνει το τρεμόπαιγμα για πολύ πιο άνετη θέαση, ακόμα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο

258B6QJ_ftl_rflx scΧάρη στο κομψό σχεδιασμό του panel, το πάχος του εξωτερικού πλαισίου της νέας οθόνης Philips είναι μόλις 2,5 χιλιοστά. Σε συνδυασμό με την εσωτερική μαύρη λωρίδα του panel πάχους μόλις 3,5 χιλιοστών, οι συνολικές διαστάσεις του πλαισίου είναι σημαντικά μικρότερες ώστε να ελαχιστοποιούνται οι περισπασμοί και να μεγιστοποιείται η οπτική εμπειρία. Ειδικά σχεδιασμένη για multi-display ή tiling στο gaming, στη γραφιστική και στις επαγγελματικές εφαρμογές, η οθόνη με το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο θα δώσει σίγουρα στο θεατή την αίσθηση ότι χρησιμοποιεί μεγαλύτερη οθόνη.

Φιλική προς το περιβάλλον και το χρήστη

Πέρα του φιλικού προς το περιβάλλον υλικού κατασκευής με υψηλό ποσοστό ανακυκλωμένου πλαστικού, η οθόνη διαθέτει σπουδαία εργονομικά χαρακτηριστικά. Η προηγμένη Βάση SmartErgo επιτρέπει στην οθόνη να χαμηλώσει μέχρι σχεδόν το επίπεδο του γραφείου για ακόμα πιο άνετη γωνία θέασης.

258B6QJ_pivot45Η μικρή απόσταση μεταξύ γραφείου και πλαισίου είναι ιδανική για χρήστες που φορούν διπλοεστιακούς, τριπλοεστιακούς ή προοδευτικούς φακούς οράσεως κατά την εργασία τους σε υπολογιστή. Επιπλέον, επιτρέπει ακόμα και σε χρήστες διαφορετικούς ύψους να χρησιμοποιούν την οθόνη στις προτιμώμενες για αυτούς ρυθμίσεις γωνίας και ύψους. Αυτό βοηθάει επίσης στη μείωση της κόπωσης και της έντασης.

Η νέα οθόνη Philips θα είναι διαθέσιμη τέλη Σεπτεμβρίου 2015 με τιμή 399€.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Στην τελική ευθεία για κοινό brand OTE και COSMOTE
Next post Quest nano PC: Μικρό όσο ένα stick
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!