Το νέο Huawei Mate S: Αγγίζει την τελειότητα!

Το νέο Huawei Mate S: Αγγίζει την τελειότητα!

HUAWEI_MATE_SΤο νέο smartphone Huawei Mate S είναι σχεδιασμένο για την τελειότητα. Με οθόνη 5.5 in., λειτουργικό Android 5.1.1 Lollipop με Emotion UI 3.1, που λειτουργεί με τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 935 2.2 GHz.

Εμπνευσμένο από την δύναμη του σχεδιασμού και της τεχνολογίας να αγγίξει τις ζωές μας, το Huawei Mate S ανοίγει ένα νέο κόσμο με απεριόριστες δυνατότητες, συνδυάζοντας σπάνια ομορφιά με εξαιρετική διαδραστικότητα.

Mate_S_Grey_frontΓια πρώτη φορά, η κάμερα ενός smartphone είναι σε θέση να παρέχει επαγγελματική εμπειρία φωτογράφισης με τον έλεγχο πτυχών όπως η ταχύτητα κλείστρου, η έκθεση και το φως κορεσμού για να δώσει στις φωτογραφίες σας μια επαγγελματικότητα.

To Huawei Mate S είναι εξοπλισμένο με κάμερα 13 Megapixel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και dual-LED flash που καταγράφει ευκρινέστερες και πιο λεπτομερείς εικόνες. Και δεν είναι μόνο αυτό! Με εκπληκτική μπροστινή κάμερα 8 Megapixel που συνοδεύεται από απαλό φωτισμό, καθίσταται ιδανικό για υπέροχες selfies.

Με την επόμενη γενιά διαδραστικής αφής, το Ηuawei Mate S φέρνει τη σχέση ανάμεσα σε εσάς και το smartphone σας σε ένα υψηλότερο επίπεδο, καθώς η αφή γίνεται κάτι πολύ περισσότερο από ένα τρόπο λειτουργίας. Γίνεται ένας τρόπος σύνδεσης! Με μια νέα επαναστατική διεπαφή η οποία βασίζεται στη δύναμη της αφής, το Huawei Mate S θα φέρει την επανάσταση στον τρόπο που χρησιμοποιείτε το smartphone σας.

Mate_S_grey_backΣας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τον αισθητήρα των δακτυλικών αποτυπωμάτων για τον έλεγχο του smartphone, αφού μπορείτε να απαντάτε σε κλήσεις να βγάλετε φωτογραφίες, να ρυθμίζετε τη φωτεινότητα ακόμα και να περιηγηθείτε σε σελίδες, χωρίς όμως να πάρετε το δάχτυλό σας από τον αισθητήρα.

Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από αρχές Νοεμβρίου.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Νέα κυρτή 4K OLED TV: Για “έξυπνη” και 3D ψυχαγωγία
Next post Ήρθε το LG Bello II: Τετραπύρηνο και με οθόνη 5 ιντσών
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!