Δωρεάν 4Κ ταινίες με τη νέα LG Super UHD TV σας!

Δωρεάν 4Κ ταινίες με τη νέα LG Super UHD TV σας!

LG and FilmBox promoΕίκοσι μεγάλες εμπορικές επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, σε υπέρ-υψηλή ανάλυση (4Κ), αποκλειστικά για τις τηλεοράσεις της LG. Μια προσφορά διαθέσιμη και στην Ελλάδα με τη βοήθεια της FilmBox.

Η LG Electronics ξεκίνησε ήδη τη διάθεση μιας πλούσιας συλλογής περιεχομένου ανάλυσης 4Κ σε συνεργασία με τη Filmbox, για τη νέα σειρά τηλεοράσεων υπέρ-υψηλής ανάλυσης LG SUPER UHD. Έτσι, οι Έλληνες χρήστες μπορούν τώρα να απολαμβάνουν σε ανάλυση 4Κ δημοφιλείς ταινίες (20 τίτλοι), εκατοντάδες ώρες ντοκιμαντέρ και κινούμενα σχέδια, γυρισμένα εξαρχής σε υπέρ-υψηλή ανάλυση (native quality).

Η LG, σε συνεργασία με τη FilmBox Live, δημιούργησε ειδικά για τους πελάτες της δύο νέες κατηγορίες υπηρεσιών της Filmbox Live, την ‘LG Cinema 4K’, η οποία θα περιέχει λίστα με πολλές γνωστές κινηματογραφικές ταινίες, και την ‘FunBox 4K’, η οποία θα περιέχει πληθώρα ντοκιμαντέρ και ταινιών κινουμένων σχεδίων σε εγγενή ανάλυση 4Κ, δηλαδή υλικό το οποίο έχει παραχθεί με χρήση εξοπλισμού τεχνολογίας 4K από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η προσφορά της LG και της FilmBox Live θα περιλαμβάνει υλικό για κάθε προτίμηση, από αισθηματικές κομεντί και ταινίες για όλη την οικογένεια, μέχρι ταινίες δράσης και ντοκιμαντέρ.

Συγκεκριμένα, με κάθε τηλεόραση υπέρ-υψηλής 4Κ ανάλυσης από τις σειρές: LG UF95, LG UF85, LG UF84, LG UF80, LG UF77, LG UF69, LG UG87, LG UB98, LG EC97 και LG EC98, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε 20 επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες ανάλυσης 4Κ, μεταξύ των οποίων και οι διεθνώς βραβευμένες ταινίες “Breaking the Waves”, “Hotel Rwanda” και “My Blueberry Nights”, αλλά και μεγάλα blockbuster με συναρπαστική δράση, όπως τα “3:10 to Yuma”, “Killer Elite”, “Revolver” και “Transporter 3”.

Η πρόσβαση στην πλατφόρμα FilmBox Live θα είναι ελεύθερη με κάθε αγορά νέων LG Super Ultra HD 4K με λειτουργία Smart TV από τις σειρές του 2015, ενώ οι συνδρομητές θα μπορούν να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο “LG Cinema 4K” για 3 μήνες από την ημερομηνία εγγραφής τους στην υπηρεσία, μέσω της διεύθυνσης http://lgpromo.filmboxlive.com. Τέλος, για την αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτείται ελάχιστη ταχύτητα διαδικτύου 8 mbps.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Ultimate Ears: Ανεβάστε την ένταση με το UE BOOM 2
Next post Sony Xperia C4: Μόνο στα Public με 9,69€ το μήνα
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!