Turbo-X Hive V: Μultitasking με το οκταπύρηνο “turbo” tablet

Turbo-X Hive V: Μultitasking με το οκταπύρηνο “turbo” tablet

44Το Turbo-X Hive V έρχεται με οκτώ πυρήνες και IPS οθόνη 9.7 ιντσών (ανάλυσης 2048×1536), ενώ παράλληλα συνοδεύεται από προεγκατεστημένους χάρτες. Το Android tablet με μνήμη RAM 2GB τρέχει γρήγορα και έχει ελευθερία σύνδεσης μέσω 3G, Wi-Fi & Bluetooth.

Αναβαθμίζεται στην πέμπτη έκδοσή του και έρχεται με ισχυρά χαρακτηριστικά για να καλύψουν κάθε ανάγκη σας!

Μπορεί ακόμα και να υπολογίσει τη διαδρομή σας σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα, να δεχθεί ενημέρωση για κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και να δώσει φωνητικές οδηγίες για να οδηγηθείτε στον προορισμό σας.

Πιο συγκεκριμένα, είναι εξοπλισμένο με τον 8πύρηνο επεξεργαστή ΜΤΚ 8392 στα 1.7 GHz, 16GB μνήμης και 2GB RAM για το άνοιγμα υψηλών γραφικών και δυο κάμερες για photos & videos (2MP και 5MP) που το μετατρέπουν σε ένα tablet για όλα τα «θέλω» σας!

minnΜπορείτε να δείτε φωτογραφίες, video, αρχεία ή οποιοδήποτε multimedia περιεχόμενο με ρεαλιστικό τρόπο χάρη στην ανάλυση των 2048 Χ 1536 pixels, ενώ ταυτόχρονα χάρη στην IPS τεχνολογία δεν βλέπετε κανένα ίχνος παραμόρφωσης.

Δεν μπορεί να παραληφθεί ότι είναι ιδανικό για multi-tasking με ταυτόχρονο άνοιγμα πολλών εφαρμογών, χωρίς να «κολλάει» το download φωτογραφιών και video, καθώς εσείς συνεχίζετε ακάθεκτοι το sharing.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post LG HS8: Η νέα κυρτή ηχομπάρα… και για Smart TVs!
Next post Huawei Ascend Mate 7: Το νέο phablet των οκτώ πυρήνων
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!