Τα Public “γεμίζουν” με φθηνά sport αξεσουάρ της SBS!

Τα Public “γεμίζουν” με φθηνά sport αξεσουάρ της SBS!

Σας αρέσει το τρέξιμο, η κολύμβηση ή τα extreme sports και ψάχνετε τα αξεσουάρ που θα σας συνοδεύσουν στις fitness εξορμήσεις σας; Στα Public θα βρείτε τη σειρά sport accessories της ιταλικής εταιρείας SBS σε φθηνές τιμές: Action Camera, ακουστικά, φορητά ηχεία, armbands και άλλα πολλά αδιάβροχα προϊόντα της SBS με στυλ και άποψη.

Ενδεικτικά η action camera της SBS προσφέρει υψηλής ποιότητας video και ενσωματωμένη οθόνη για να μη χάσετε καμία στιγμή δράσης, είναι πλήρως αδιάβροχη με την θήκη της (έως 10 μέτρα), ενώ στη συσκευασία της θα βρείτε όλα αξεσουάρ για να μην τα ψάχνετε ξεχωριστά:

βάση αυτοκινήτου, αδιάβροχη θήκη, προστατευτικό κάλυμμα, βάση μηχανής και ποδηλάτου, βάση κράνους και φορτιστής αυτοκινήτου, όλα σε ένα πακέτο! Την Action Camera της SBS θα τη βρείτε στα 59,90€ στα Public.

Αν θέλετε να συνδυάσετε δύο gadgets από τη συλλογή της SBS σε μοναδική τιμή, το σετ SBS Sport Kit περιλαμβάνει:

α) ακουστικά που διαθέτουν μοναδικό design για να παραμένουν στη θέση τους ακόμα κι όταν γυμνάζεστε καθώς επίσης μικρόφωνο και πλήκτρο απάντησης κλήσεων για να λειτουργούν και ως hands-free και

β) θήκη-περιβραχιόνιο, η οποία θα κρατήσει τη συσκευή σας ασφαλή την ώρα που τρέχετε, έχοντας παράλληλα πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες της. Διαθέτει πρόσθετη τσέπη για να τοποθετείς τα κλειδιά ή άλλα αντικείμενά σου. Το SBS Sport Kit θα το βρείτε αποκλειστικά στα Public στα 24,99€.

Από την άλλη το αδιάβροχο και με ειδικό στρώμα προστασίας κατά της άμμου, φορητό ηχείο SBS Bluetooth Sport θα σας κρατήσει την καλύτερη μουσική παρέα στην αμμουδιά, ενώ με την τεχνολογία Bluetooth που διαθέτει συνδέεται σχεδόν με κάθε συσκευή ακόμα και σε ακτίνα 10 μέτρων.

Και αν σας αρέσει το βραδινό τρέξιμο, μπορείτε να το εξασκείτε άφοβα, αφού χάρη στο SBS Light θα λύσετε το πρόβλημα της ορατότητάς σας από τους διερχόμενους οδηγούς, με τον πιο απλό τρόπο. Απλά το εφαρμόζετε πάνω στο παπούτσι σας και ενεργοποιείτε τον LED φωτισμό του. Θα το βρείτε στα Public στα 14,99€.

Συνδυάστε το με το αδιάβροχo SBS Health Bracelet Beat, το οποίο θα καταγράφει τα βήματά σας, την απόσταση που διανύσατε και τις θερμίδες που κάψατε, ενώ θα βρίσκεται σε διαρκή σύνδεση με το smartphone σας μέσω Bluetooth. Στη συσκευασία του περιλαμβάνονται 3 λουράκια καρπού σε διαφορετικά χρώματα για να τα αλλάζετε ανάλογα με τη διάθεση σας και θα το

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Τα οφέλη από το θεσμικό πλαίσιο για τα εναλλακτικά καύσιμα και η συμβολή του φ. αερίου στην ανάπτυξη
Next post Το 4G Galaxy Tab A της Samsung “τρέχει” στον Γερμανό
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!