Νέες ΑΟC oθόνες για… “δυνατή” multimedia εμπειρία!

Νέες ΑΟC oθόνες για… “δυνατή” multimedia εμπειρία!

Η πληθώρα των διαθέσιμων υπηρεσιών streaming, όπως τα τηλεοπτικά προγράμματα, τα νέα YouTube κανάλια και η συνεχώς αυξανόμενη χρήση κινητών συσκευών έχουν αλλάξει τις συνήθειες πολλών χρηστών και γενικότερα το τοπίο της οικιακής ψυχαγωγίας.

Ακολουθώντας αυτές τις αλλαγές, οι κατασκευαστές οθονών όπως η AOC, πραγματοποιούν σημαντική προσπάθεια για να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες της ψυχαγωγίας. Ο σχεδιασμός των οθονών στο παρελθόν αφορούσε αποκλειστικά την προβολή βασικού περιεχομένου από Η/Υ, ενώ πλέον οι οθόνες αποτελούν κομβικό σημείο για τους χρήστες των πολυμέσων.

Για αυτόν το λόγο, η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα που στοχεύει στα ατομικά ενδιαφέροντα των χρηστών. Χάρη στη φιλόδοξη προσέγγιση των τμημάτων έρευνας και ανάπτυξης της, η AOC δημιούργησε μια σειρά οθονών που προσφέρει έναν κόσμο ευκαιριών multimedia.

Επιλεγμένες οθόνες από την γκάμα της AOC που έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν μια μοναδική σύγχρονη multimedia εμπειρία:

U3477PQU: Άνετη 21:9 WQHD οθόνη 34-ιντσών (86 εκ) ιδανική για την παρακολούθηση αγαπημένων ταινιών. Με UltraWide ανάλυση 3440×1440 η οθόνη U3477PQU είναι πρωταθλήτρια του multi-tasking.

I2473PWY: Κομψή Full HD οθόνη 24” (61 εκ) με ενσωματωμένα ηχεία ONKYO για μοναδική κινηματογραφική εμπειρία. Η I2473PWY υποστηρίζει τις τεχνολογίες MHL και Miracast, που επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση με φορητές συσκευές για την αναπαραγωγή video, φωτογραφιών και παιχνιδιών στη μεγάλη της οθόνη.

E1759FWU: Φορητή οθόνη 17” (43 εκ) που διευρύνει την επιφάνεια θέασης ως δεύτερη οθόνη. Ενίσχυση της παραγωγικότητας που απαιτεί μόνο ένα καλώδιο τόσο για τη μεταφορά δεδομένων όσο και για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος.

Home theatre

Όταν μιλάμε για πραγματική κινηματογραφική εμπειρία, συνήθως δεν έχουμε στο μυαλό μας την οθόνη του υπολογιστή. Ωστόσο, το αυξανόμενο ενδιαφέρον για υπηρεσίες streaming και video-on-demand έχει μεταμορφώσει τον υπολογιστή σε οικιακό κέντρο πολυμέσων. Η διάθεση online video καθώς και η ταχεία ανάπτυξη της τεχνολογίας των οθονών, έχουν καταστήσει τις οθόνες Η/Υ απαραίτητη προσθήκη στην τηλεόραση.

Για να συνδυαστεί η εξαιρετική ποιότητα εικόνας με αντίστοιχη ηχητική εμπειρία, πολλές οθόνες είναι εξοπλισμένες και με ενσωματωμένα ηχεία. Η εξωτερική συσκευή ήχου δεν είναι πλέον απαραίτητη, έτσι περιορίζονται τα περαιτέρω κόστη αλλά και ο απαιτούμενος χώρος εγκατάστασης.

Το πρόσφατο λανσάρισμα των ευρειών οθονών 21:9 απολαμβάνουν οι λάτρεις του κινηματογράφου. Χάρη στη μεγάλη τους επιφάνεια και την ποικιλία πηγών σήματος, οι συγκεκριμένες οθόνες προσφέρουν ταινίες σε υψηλής ποιότητας ανάλυση και ήχο.

Περιεχόμενο από φορητές συσκευές σε υψηλή ανάλυση

Επιστρέψατε από διακοπές και θέλετε να μοιραστείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα με φίλους και την οικογένειά σας; Το mobile περιεχόμενο από smartphones ή tablets έχει γίνει πλέον πρωταρχική πηγή ψυχαγωγίας. Όμως το περιορισμένο μέγεθος της οθόνης των φορητών συσκευών συχνά περιορίζει την εμπειρία θέασης. Ωστόσο τεχνολογίες όπως το MHL έχουν μεταμορφώσει τις οθόνες υπολογιστών σε τέλεια συντροφιά όταν πρόκειται για την προβολή mobile περιεχομένου σε μεγαλύτερη, υψηλής ανάλυσης οθόνη.

Το MHL ή Mobile High-Definition Link επιτρέπει την απευθείας σύνδεση συμβατής φορητής συσκευής Android με την οθόνη, αντανακλώντας το περιεχόμενο σε μεγαλύτερη επιφάνεια. Αποτελεί επίσης έναν πολύ καλό τρόπο για να απολαύσετε τα παιχνίδια των smartphones, ενώ κατά τη σύνδεση μπορείτε ταυτόχρονα να φορτίζετε τη φορητή συσκευή. Πολλές οθόνες επιτρέπουν την απεικόνιση περιεχομένου ακόμα και ασύρματα, χάρη στην τεχνολογία Miracast. Το να μοιράζεσαι φωτογραφίες, video ή μουσική δεν ήταν ποτέ ευκολότερο.

Φορητή απόδοση για προβολή εν κινήσει

Ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον απαιτεί ευέλικτη εγκατάσταση οθόνης, κατάλληλη για πολλαπλές δραστηριότητες όπως παρουσιάσεις, προβολή εγγράφων, ανταλλαγή μηνυμάτων, εφαρμογές mail και πολλές άλλες. Πολλές φορές αυτό απαιτεί επιπλέον επιφάνεια προβολής, κάτι το οποίο είναι δύσκολο όταν βρίσκεται κανείς εν κινήσει.

Η λύση βρίσκεται στις οθόνες USB που επιτρέπουν στους επαγγελματίες χρήστες να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εργασίας όταν εργάζονται εκτός γραφείου. Επίσης οι συγκεκριμένες οθόνες διευκολύνουν σε επαγγελματικές περιπτώσεις καθώς ο χρήστης μπορεί με άνεση να μοιραστεί περιεχόμενο με πελάτες σε μια πρόσθετη οθόνη.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post LG Leon: Το φθηνό “κυρτό” 4G smartphone στη Vodafone!
Next post Logitech:To Keys-to-go για πιο “ευέλικτα” smartphones
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!