BenQ W1080ST+: Projector με… παιχνιδιάρικες τάσεις!

BenQ W1080ST+: Projector με… παιχνιδιάρικες τάσεις!

Ευέλικτος και προσαρμόσιμος, επιβλητικός και ασύρματος, ο W1080ST+ έρχεται στη χώρα μας από την CPI για να μονοπωλήσει την οικιακή σας ψυχαγωγία. Ο εξαιρετικός Full HD προβολέας υπόσχεται αξέχαστες στιγμές gaming, ιδιαιτέρως αν τον συνδέσετε με μια next gen παιχνιδομηχανή. Όταν τεθεί στις υπηρεσίες ενός PlayStation 4 ή ενός Xbox One, ο W1080ST+ πραγματικά διαπρέπει, γεμίζοντας το χώρο σας με ρεαλιστικές εικόνες, πλούσιες σε χρώμα, φωτεινότητα και ρευστή κίνηση.

Προσαρμόζεται στο χώρο σας

Το σημαντικότερο όλων, είναι πως ο βιντεοπροβολέας της BenQ δεν απαιτεί να αναδιατάξετε ολόκληρο το σαλόνι σας προκειμένου να απολαύσετε τις μοναδικές αρετές του. Έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να τοποθετηθεί στο σαλόνι οποιουδήποτε συνηθισμένου σπιτιού και όχι σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με αρκετά μέτρα απόστασης ανάμεσα στον projector και την επιφάνεια προβολής. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια απόσταση μόλις 1,5 μέτρου για να χαρείτε 100 ίντσες κινηματογραφικής οθόνης στον τοίχο σας! Ανήκει στην κατηγορία Short Throw (κοντινής προβολής), ενώ οι δυνατότητες πλευρικής προβολής, ζουμ 1.2x και διόρθωσης τραπεζοειδούς παραμόρφωσης 2D, σας επιτρέπουν να τον τοποθετήσετε σε όποια θέση του δωματίου σας επιθυμείτε, προδίδοντας αξεπέραστη ευελιξία στην εγκατάσταση – αν και ο όρος «εγκατάσταση» είναι αδόκιμος για μια συσκευή που απλά χρειάζεται μια πρίζα και το πάτημα ενός κουμπιού!

Αντίο καλώδια

Ακόμα και αν η πηγή περιεχομένου που θα επιλέξετε (παιχνιδομηχανή, PC, blu-ray ή DVD player, αποκωδικοποιητής συνδρομητικής τηλεόρασης κ.α.)  βρίσκεται μακριά από την θέση που ιδανικά θα θέλατε να φιλοξενήσει τον W1080ST+, η BenQ έχει τη λύση που εξασφαλίζει την απουσία καλωδίων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποκτήσετε επιπρόσθετα το προαιρετικό κιτ ασύρματου Full HD και αφού το εγκαταστήσετε να εκμεταλλευθείτε την ασύρματη κάλυψη με εμβέλεια έως 30 μέτρα και την απροβλημάτιστη μετάδοση δεδομένων ασυμπίεστου 1080p Full HD βίντεο και εξαιρετικού ήχου. Ο μηχανισμός κατά των παρεμβολών DFS (Dynamic Frequency Selection) διασφαλίζει επιπλέον μηδενικές παρεμβολές για την κινηματογραφική σας απόλαυση.

Οσκαρικές επιδόσεις!

Μια ματιά στα τεχνικά χαρακτηριστικά του W1080ST+ αρκεί για να μας πείσει πως θα αφήσει ικανοποιημένους gamers και σινεφίλ που δεν συμβιβάζονται με μετριότητες. Συνδεσιμότητα MHL (Mobile High-Definition Link) με smartphone ή tablet, λόγος αντίθεσης 10.000:1, φωτεινότητα 2200 ANSI Lumen, BrilliantColor, DLP DarkChip3, δυνατότητα προβολής 3D Full HD (1920×1080 pixels) και αξιοπρεπή επίπεδα input lag υπόσχονται πρωταγωνιστικό ρόλο για τον… αξιοζήλευτο projector της BenQ.

Τέλος, αξίζει να σταθούμε στο ενσωματωμένο ηχείο 10W με αντηχείο συντονισμένο με εξαιρετικό τρόπο για να βελτιώνει την ποιότητα αναπαραγωγής ήχου του βιντεοπροβολέα, με βαθύτερους τόνους στα μπάσα για πραγματικά μεστό ήχο. Υπάρχουν επίσης τέσσερις προεπιλεγμένες λειτουργίες ήχου και μια ρύθμιση ισοσταθμιστή. Χάρη στo ενσωματωμένo ηχείo, λοιπόν, μπορείτε να μεταφέρετε τον προβολέα και σε χώρο που δεν διαθέτει προεγκατεστημένη υποδομή ηχείων.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Energy Neo 10 tablet
Next post Toshiba Canvio Connect II: Φορητός HDD με cloud αρετές!
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!