Παρουσίαση Motorola Xoom

Παρουσίαση Motorola Xoom

Η πρώτη συσκευή στον κόσμο που λειτούργησε με Android 3.0 ήρθε και στην Ελλάδα, εντυπωσιάζοντας με την οθόνη 10,1 ιντσών και το διπύρηνο επεξεργαστή της.

Η Motorola Mobility Hellas Single Partner Ltd., θυγατρική της Motorola Mobility, έφερε πρόσφατα στην Ελλάδα και στα καταστήματα του ομίλου OTE, Cosmote, Γερμανός το βραβευμένο tablet Motorola XOOM. Πρόκειται για την πρώτη συσκευή που κυκλοφόρησε παγκοσμίως με την πλατφόρμα Android 3.0 (Honeycomb). Διαθέτει ένα διπλό επεξεργαστή 1GHz και 1 GB RAM, κάμερες και στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος του tablet, πολλαπλές παράλληλες λειτουργίες (multitasking) αλλά και όλες τις τελευταίες υπηρεσίες της GoogleTM σε μια HD οθόνη 10,1 ιντσών.

Χαρακτηριστικά

Το Motorola XOOM διαθέτει απίστευτη ταχύτητα λόγω του διπλού επεξεργαστή 1GHz και του 1 GB RAM. Το tablet έχει να επιδείξει όλες τις καινοτομίες του Honeycomb  – το οποίο περιλαμβάνει διαδραστική οθόνη που προσαρμόζεται με κινούμενα widgets, ειδοποιήσεις και πλοήγηση με σελιδοδείκτες – σε μια HD οθόνη 1280×800 10,1 ιντσών, ενώ υπάρχει η δυνατότητα για προβολή βίντεο στην καλύτερη ανάλυση μέχρι τώρα. Επίσης υπάρχει υποστήριξη για σύνδεση HDMI που επιτρέπει την προβολή βίντεο και ταινιών σε μεγαλύτερες οθόνες, όπως τηλεοράσεις HD. Παράλληλα, μία κάμερα 5 megapixel στο πίσω μέρος του tablet σας επιτρέπει τη λήψη video ενώ μία κάμερα 2 megapixel στο μπροστινό μέρος του tablet σας δίνει τη δυνατότητα για βιντεοκλήσεις μέσω του Google Talk.

Οι τελευταίες υπηρεσίες του Google Mobile είναι διαθέσιμες και περιλαμβάνουν το Google Maps 5.0 με τρισδιάστατη αλληλεπίδραση και την πρόσβαση σε περισσότερες από 150.000 εφαρμογές από το Android Market. Το Motorola XOOM υποστηρίζει επίσης Adobe Flash Player με δυνατότητα download 10,2 από το Android Market, επιτρέποντας την πρόσβαση σε flash περιεχόμενο του διαδικτύου συμπεριλαμβανομένων βίντεο, παιχνιδιών και εφαρμογών Internet.

Το Motorola XOOM διαθέτει επίσης ενσωματωμένα γυροσκόπιο, βαρόμετρο, ηλεκτρονική πυξίδα, επιταχυνσιόμετρο (accelerometer) και φωτισμό που προσαρμόζεται ανάλογα με το περιβάλλον. Το tablet μπορεί να υποστηρίξει έως 10 ώρες προβολή video και φορτίζει στη μισή διάρκεια από τα ανταγωνιστικές tablets της αγοράς.

Tο Motorola Xoom μπορεί κανείς να το αποκτήσει αποκλειστικά σε όλα τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός, OTEshops, και στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας, φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go.

Αξεσουάρ

Για να ενισχύσετε την εμπειρία σας με το tablet, η Motorola προσφέρει αρκετά αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα για το Motorola XOOM, όπως το Speaker HD Dock με δυνατότητα αποστολής HD περιεχομένου στην τηλεόραση και δυνατότητα να ακούς καθαρά μουσική μέσω των δύο ενσωματωμένων ηχείων – χωρίς να υπάρχει η ανάγκη για σύνδεση εξωτερικών ηχείων, το ασύρματο πληκτρολόγιο με τεχνολογία Bluetooth και συντομεύσεις στα πλήκτρα ειδικά για Android, καθώς και την ειδική θήκη προστασίας για να είναι το tablet σας πάντα ασφαλές.

Previous post LG optimus 3D
Next post Sony Vaio VPCZ21S9E
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!