H Apple παρουσίασε νέα iPhones και Watch

H Apple παρουσίασε νέα iPhones και Watch

Η Apple παρουσίασε δύο νέα μοντέλα iPhone, το iPhone 6 μαζί με το μεγαλύτερο iPhone 6 Plus και το πρώτο της smartwatch, το οποίο και ονομάζει Apple Watch. Το iPhone 6 είναι ένα smartphone με οθόνη διαγωνίου 4,7 ιντσών και με 326 ppi, σε ανάλυση 1334 x 750 pixels και πάχος που δεν ξεπερνά τα 6,9 mm. Tο iPhone 6 plus έχει οθόνη 5,5 ιντσών και 401 ppi. Εδώ η ανάλυση είναι 1920×1080 pixels και το συνολικό πάχος δεν ξεπερνά τα 7,1 mm. Και οι δύο συσκευές είναι εφοδιασμένες με τον επεξεργαστή A8, ο οποίος έχει αρχιτεκτονική 20 nm και είναι 64 bit. Υπάρχει κάμερα 8 Megapixels και λειτουργικό σύστημα iOS 8.

Στα νέα στοιχεία του iPhone είναι ότι στα SMS πλέον ο χρήστης θα μπορεί να προσθέσει- πέρα από το γραπτό κείμενο- φωνή, εικόνα, βίντεο μέχρι και τοποθεσία. Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο από τις 19 Σεπτεμβρίου στην αγορά των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αγγλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Αυστραλίας, του Χονγκ Κονγκ, της Ιαπωνίας και της Σιγκαπούρης. Όσο για το κόστος, στις ΗΠΑ το iPhone 6 με διετές συμβόλαιο στον πάροχο κινητής τηλεφωνίας θα πωλείται έναντι 199 δολαρίων για την έκδοση των 16GB, 299 δολαρίων για εκείνη των 64GB και 399 για την έκδοση των 128GB. Αντίστοιχα, το iPhone 6 Plus θα κοστίζει 299, 399 και 499 δολάρια ανάλογα με την χωρητικότητα της κάθε έκδοσης.

Το Apple watch είναι μία συσκευή με λειτουργίες health και fitness για τον χρήστη και ακρίβεια στην μέτρηση του χρόνου. Μία από τις διαφορές αυτού το smartwatch είναι ότι διαθέτει στο πλάι της κάσας μία ψηφιακή κορώνα θυμίζοντας μηχανικό ρολόι, με τη βοήθεια της οποίας μπορεί να γίνει πιο εύκολος ο χειρισμός της συσκευής. Με ένα πάτημα της κορώνας ο χρήστης βλέπει τις εφαρμογές και με την περιστροφή της πηγαίνει από την μία στην άλλη. Έχει εύκαμπτη οθόνη Retina με επεξεργαστή Apple S1 με τεχνολογία taptic feedback όπως το ονομάζει η Apple.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Το νέο MSN είναι εδώ
Next post Νέες σειρές ασύρματων φορητών ηχείων από την Toshiba
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!