BenQ Full HD W1200

BenQ Full HD W1200

Κάντε το σαλόνι σας κινηματογραφική αίθουσα!

Ο νέος βιντεοπροβολέας της BenQ έρχεται στη χώρα μας από την CPI και διαθέτει ανάλυση Full HD 1080p. Έχει σχεδιαστεί για τους λάτρεις της οικιακής ψυχαγωγίας και για τους πραγματικούς οπαδούς του ήχου και της εικόνας που είναι έτοιμοι να περάσουν από την καθημερινή διασκέδαση με την τηλεόραση, στην πραγματική ψυχαγωγία της μεγάλης οθόνης.

Κατασκευασμένος με την τεχνολογία DLP της Texas Instruments, ο W1200 της BenQ προσφέρει υψηλή αντίθεση, ζωντανά χρώματα, και εικόνα με λεπτομέρεια που κόβει την ανάσα με ουσιαστικά μηδαμινή αλλοίωση χρωμάτων. Επίσης, ο W1200 είναι εξοπλισμένος με μια σειρά από προηγμένες λειτουργίες: Τεχνολογία Παρεμβολής Καρέ (FIT), πλήρως βελτιστοποιημένο οπτικό σύστημα προβολής HD, αυξημένο χρωματικό εύρος (από το σύνηθες 72% στο 85%), πιστοποίηση κατά ISFccc, πλήρης επεξεργασία 10-bit, ρυθμιζόμενη διαχείριση χρωμάτων και ήχο surround 20W SRS WOW HD™.

Εμφαση στις γρήγορα κινούμενες εικόνες

O W1200 χρησιμοποιεί την παρεμβολή καρέ (Frame Interpolation) χαρίζοντας εξαιρετικά ομαλή ποιότητα στις γρήγορα κινούμενες εικόνες. Χάρη στη μηχανή DLP της Texas Instruments, την ανάλυση Full HD 1080p, την επεξεργασία εικόνας Full 10-bit, τον υψηλό λόγο αντίθεσης 5000:1, τη βελτιωμένη φωτεινότητα 1800 ANSI και το βελτιστοποιημένο οπτικό σύστημα Full HD, ο W1200 αποδίδει πεντακάθαρα χρώματα με κάθε λεπτομέρεια, ενώ δεν παρουσιάζει καμία χρωματική αλλοίωση σε βάθος χρόνου.

Ο W1200 παρέχεται με λειτουργίες βελτιστοποίησης εικόνας που απαντώνται σε προβολείς AV της μεγαλύτερης κατηγορίας. Πέρα από την Τεχνολογία Παρεμβολής Καρέ (FIT), η οποία εξαλείφει τα τεχνουργήματα και τις σκιές εξομαλύνοντας τις αλλαγές της κίνησης σε γρήγορες σκηνές αθλημάτων και ταινιών δράσης, περιέχεται και η προηγμένη τεχνολογία επίστρωσης του χρωματικού τροχού, που βελτιώνει τον κορεσμό των χρωμάτων με προβολή εύρους χρωμάτων NTSC ίσο με 85%, αποδίδοντας συναρπαστικά χρώματα.

Ποιοτικός ήχος

O W1200 έχει βελτιωμένη δυναμική ηχητική απόδοση με βαθύ μπάσο, ευρύ ηχητικό πεδίο και βελτιωμένη ηχητική εικόνα. Ο W1200 ολοκληρώνει την οπτικοακουστική εμπειρία του χρήστη με την τεχνολογία SRS WOW HD και την χρήση δύο ενσωματωμένων ηχείων, έντασης 10W.

Επαγγελματική ρύθμιση εικόνας

Η πιστοποίηση ISFccc σημαίνει ότι ο W1200 μπορεί να λάβει την επαγγελματική υπηρεσία ρύθμισης εικόνας ISFccc από το Imaging Science Foundation Certified Calibrator, ώστε να προβάλει εικόνα υψηλής πιστότητας με σωστά χρώματα, αντίθεση και φωτεινότητα, ειδικά ρυθμισμένος για κάθε εγκατάσταση Home Cinema. Επιπλέον, το σύστημα διαχείρισης χρωμάτων του W1200 επιτρέπει τη βελτιστοποίηση της εικόνας ανάλογα με την επιθυμητή αντίθεση, φωτεινότητα, θερμοκρασία χρώματος, ρύθμιση gamma και τα επίπεδα ισορροπίας λευκού, χωρίς κανέναν περιορισμό. Σχεδιασμένος για κορυφαία οικιακή απόδοση, ο W1200 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους φανατικούς του AV που επιθυμούν να φτιάξουν ένα οικιακό κινηματογράφο αξιώσεων, χωρίς να ανεβάσουν υπερβολικά το κόστος.

Previous post HTC ChaCha
Next post Sony Ericsson Pro
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!