Ποικιλία 4G Tablets στα καταστήματα Γερμανός

6 Ιουνίου, 2014 No Comments

Τη μεγαλύτερη ποικιλία σε 4G Tablets στην ελληνική αγορά διαθέτει το Δίκτυο Καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών, με συσκευές που ξεκινούν από 279,90€.

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ εμπλουτίζουν συνεχώς τη μεγάλη γκάμα των 4G Tablets που διαθέτουν. Οι λάτρεις της τεχνολογίας έχουν την ευκαιρία να δουν, να συγκρίνουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες πολλών διαφορετικών μοντέλων, αλλά και να τα δοκιμάσουν επιλέγοντας εκείνο που τους ταιριάζει καλύτερα.

Τα Tablets είναι εξοπλισμένα με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά και δυνατότητες, με διαφορετικές διαστάσεις οθόνης και με τα δημοφιλέστερα λειτουργικά συστήματα της αγοράς. Επιτρέπουν στο χρήστη να σερφάρει στο internet απολαμβάνοντας τις απίστευτες ταχύτητες που του εξασφαλίζει το 4G δίκτυο της COSMOTE, να βλέπει HD videos χωρίς καμία διακοπή, να κατεβάσει και να ανεβάσει μεγάλα αρχεία χωρίς καθυστέρηση.

Στο ΓΕΡΜΑΝΟ μπορεί κανείς να αποκτήσει το 4G Tablet της επιλογής του φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE, συνδυάζοντάς το με τα πιο κατάλληλα αξεσουάρ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το www.germanos.gr .

Tags: , Το προϊόν της ημέρας, Υπολογιστές

realme GT 2 Pro: Η πρώτη premium ναυαρχίδα της realme με Snapdragon 8 Gen 1 Mobile Πλατφόρμα

Στο Qualcomm Snapdragon Tech Summit Digital 2021, η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα...