Το νέο 4G LG G2 mini αποκλειστικά στο Γερμανό

8 Μαΐου, 2014 No Comments

Το νέο LG G2 mini, το πανέξυπνο 4G Smartphone που ενσωματώνει τα χαρακτηριστικά του επιτυχημένου μοντέλου LG G2 σε μικρότερο μέγεθος, φέρνει αποκλειστικά το Δίκτυο καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ο Νo1 προορισμός για Smartphones, στην απίστευτη τιμή των 299,90€.

Το LG G2 mini κατατάσσεται στα κορυφαία Smartphones με οθόνη 4,7’’, κάμερα 8Μp, ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή και μπαταρία μεγάλης διάρκειας. Συνδυάζει αρμονικά την καινοτομία με τη λειτουργικότητα, ενώ με τη νέα λειτουργία ασφάλειας “Knock code” ο χρήστης μπορεί να ξεκλειδώσει τη συσκευή με ένα συνδυασμό από ελαφρά «χτυπήματα» στην οθόνη που έχει ορίσει ο ίδιος. Επιπλέον, η λειτουργία “Guest Mode” εγγυάται τη διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων του χρήστη, καθώς εμφανίζει μόνο προεπιλεγμένες εφαρμογές κάθε φορά που κάποιος άλλος, πέραν του κατόχου, αποκτά πρόσβαση στο τηλέφωνο.

Το 4G Smartphone LG G2 mini διατίθεται στην ελκυστική τιμή των 299,90€ ή ακόμα φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE και σε 12 άτοκες δόσεις . Για να μπορεί κανείς να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορο Mobile Internet με το 4G δίκτυο της COSMOTE, που έχει την μεγαλύτερη κάλυψη στην Ελλάδα.

Tags: , Κινητή Τηλεφωνία, Το προϊόν της ημέρας

realme GT 2 Pro: Η πρώτη premium ναυαρχίδα της realme με Snapdragon 8 Gen 1 Mobile Πλατφόρμα

Στο Qualcomm Snapdragon Tech Summit Digital 2021, η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα...