“Knock On” στις συσκευές L SeriesII από την LG

“Knock On” στις συσκευές L SeriesII από την LG

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι η λειτουργία Knock On πρόκειται να καθιερωθεί σε πολλά βασικά μοντέλα LG στο μέλλον, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά μέσω της γενικής αναβάθμισης (Maintenance Release) που λαμβάνουν τα smartphone της σειράς L SeriesII.

Το Knock On παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο LG G2, ως ένας εύκολος και πρωτότυπος τρόπος ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της οθόνης με ένα Διπλό Χτύπημα, δεδομένου ότι το κουμπί on/off βρισκόταν στο πίσω μέρος της συσκευής, αποτελώντας σχεδιαστική καινοτομία. Στη συνέχεια το Knock On ενσωματώθηκε και στο LG G Pad 8.3 (πρώτη εφαρμογή σε ταμπλέτα), για να ακολουθήσει το κυρτό smartphone LG G Flex, το οποίο όπως και το LG G2 διαθέτει Έξυπνο Πίσω Πλήκτρο. Η υποδοχή της νέας αυτής λειτουργίας από το κοινό ήταν τόσο θετική που η LG αποφάσισε να προχωρήσει στην ανάπτυξη μιας έκδοσης ειδικά σχεδιασμένης για τις best-seller συσκευές της σειράς L SeriesII, με στόχο να προσφέρει τη νέα λειτουργία σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό πελατών της.

«Το Knock Οn αποτελεί ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του LG UX και ταυτόχρονα επιβεβαιώνει τον τρόπο που μπορεί να συνδυαστεί η πιο σύγχρονη τεχνολογία με την ανθρωποκεντρική αντίληψη της LG,» σημείωσε ο κ. Δημήτρης Βάθης ΜC Sales Manager της LG Electronics Ελλάς. «Κανείς μέχρι σήμερα δεν σκέφτηκε πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί το κουμπί εκκίνησης ενός κινητού, με τους μηχανικούς της LG να κάνουν τη διαφορά και να παρουσιάζουν ένα ‘εθιστικό’ χαρακτηριστικό που αλλάζει τα δεδομένα».

Αφήστε μια απάντηση

N5 Black LockUp SIMP LYRS copy Previous post Το LG Nexus 5 στα καταστήματα Wind
MLSiQTalk Silk Black Next post MLS iQTalk Silk
300x250 generic
Audio(300x250)
Instax link wide web 300x250
300x250 3
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!