Το νέο iPad Air στα καταστήματα Cosmote

29 Οκτωβρίου, 2013 No Comments

Το νέο iPad Air WiFi + Cellular θα είναι άμεσα διαθέσιμο την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, από το δίκτυο καταστημάτων OTE, Cosmote και Γερμανός.

To νέο iPad Air υποστηρίζει ταχύτητες 4G, που πρώτη η COSMOTE έφερε στην Ελλάδα, ενώ είναι μικρότερο και ελαφρύτερο σε σχέση με προηγούμενο μοντέλο. Είναι εξοπλισμένο με το νέο επεξεργαστή Α7 που υποστηρίζει 64bit εφαρμογές και έρχεται σε 2 χρώματα, ασημί και γραφίτη.

Το νέο iPad mini με οθόνη Retina, θα υποστηρίζει και αυτό ταχύτητες 4ης γενιάς και θα λανσαριστεί από το δίκτυο καταστημάτων OTE, COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ μέσα στο Νοέμβριο.

Οι αλυσίδες καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ θα διαθέσουν εμπορικά και τις εκδόσεις WiFi only και στα 2 προϊόντα, iPad Air και iPad mini με οθόνη Retina.

Για περισσότερες πληροφορίες www.apple.com/ipad

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Την ίδια στιγμή, από τις 21 Οκτωβρίου οι πελάτες του δικτύου καταστημάτων OTE, COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορούν να αποκτήσουν το μοναδικό iPad mini WiFi 16GB και iPad με οθόνη Retina WiFi 16GB, μαζί με ΔΩΡΟ το WiFi Pocket MF60 αξίας 56,90€ σε εκπληκτική τιμή ή ακόμη φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go.

Συγκεκριμένα:

Συσκευή Λιανική Τιμή COSMOTE

Internet On The Go 5G

COSMOTE

Internet On The Go 10G

iPad mini WiFi 16GB + WiFi Pocket MF60 359€ 199€ 99€
iPad με οθόνη Retina WiFi 16GB + WiFi Pocket MF60 529€ 369€ 269€

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Η τιμή στο πρόγραμμα ισχύει για νέα σύνδεση 24μηνης διάρκειας.

Tags: , , , , , Το προϊόν της ημέρας, Υπολογιστές

realme GT 2 Pro: Η πρώτη premium ναυαρχίδα της realme με Snapdragon 8 Gen 1 Mobile Πλατφόρμα

Στο Qualcomm Snapdragon Tech Summit Digital 2021, η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα...