Νέο soundbar LG S40T: Ο ιδανικός συνδυασμός για την τηλεόραση LG

Νέο soundbar LG S40T: Ο ιδανικός συνδυασμός για την τηλεόραση LG

Η LG Electronics συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της οικιακής ψυχαγωγίας με το λανσάρισμα του νέου soundbar LG S40T. Σχεδιασμένο για να προσφέρει καθηλωτική ποιότητα ήχου και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα, το LG S40T soundbar πρόκειται να αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας ταινίες, μουσική και παιχνίδια.

Διαθέτοντας προηγμένες τεχνολογίες ήχου, το LG S40T soundbar προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης, είτε παρακολουθείτε ταινίες blockbuster είτε κάνετε streaming τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής. Με 2 κανάλια που υποστηρίζονται από ένα ισχυρό ασύρματο subwoofer 300W και συμβατότητα με Dolby Digital® και DTS Digital®, το S40T soundbar της LG αποδίδει μεγάλη ηχητική δύναμη χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο ή να απαιτεί αυξημένες δαπάνες.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο LG S40T soundbar είναι ο προσαρμοστικός έλεγχος ήχου, ο οποίος ρυθμίζει αυτόματα τις παραμέτρους ήχου ανάλογα με το περιεχόμενο που αναπαράγεται. Eίτε παρακολουθείτε ταινίες, είτε ενημερώνεστε για τις ειδήσεις, είτε ακούτε μουσική, το AI Sound Pro, ο νέος επεξεργαστής βασισμένος στην τεχνητή νοημοσύνη του LG soundbar, αναλύει το περιεχόμενό σας για πιο βελτιωμένη απόδοση.

Επιπλέον, το LG S40T soundbar προσφέρει απρόσκοπτες επιλογές συνδεσιμότητας, διευκολύνοντας την ασύρματη ροή μουσικής από το smartphone ή το tablet σας μέσω Bluetooth. Μέσω του HDMI ARC (Audio Return Channel), επιτρέπεται η άνετη σύνδεση με συμβατές τηλεοράσεις με ένα μόνο καλώδιο HDMI, κάνοντας την εγκατάσταση απλή και καλαίσθητη.

Μπορείτε να ακούτε καθαρές συνομιλίες σε ταινίες και σειρές με το Clear Voice Plus, ενώ η βελτίωση της καθαρότητας της φωνής μέσω ανάλυσης της εξόδου ήχου θα αποδώσει πιο ρεαλιστικό ήχο μέσω των κεντρικών ηχείων. Παράλληλα με το WOW Interface, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το LG τηλεχειριστήριό σας και να έχετε πρόσβαση στο μενού του soundbar στην οθόνη της συμβατής τηλεόρασής σας LG, κάνοντας έτσι εύκολη την επιλογή των λειτουργιών ήχου και τον έλεγχο της κατάστασης σύνδεσης.

Το LG S40T soundbar δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση ήχου, αλλά και για να συμπληρώνει άψογα τους σύγχρονους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού με τον κομψό και μινιμαλιστικό σχεδιασμό του. Το υψηλό design του και η διακριτική αισθητική του διασφαλίζουν ότι ενσωματώνεται αβίαστα σε κάθε χώρο, ενώ παράλληλα προκαλεί εντύπωση με την κορυφαία ποιότητα κατασκευής του.

Previous post Νέα LG OLED evo G4: Η εξέλιξη στην εμπειρία θέασης
Next post Η Acer επεκτείνει τη σειρά laptop Chromebook Plus με νέο μοντέλο 14 ιντσών με επεξεργαστή Intel Core
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!