Εντυπωσιάζει παγκοσμίως με την πρωτοπορία της η ασύρματη transparent οθόνη της LG

Εντυπωσιάζει παγκοσμίως με την πρωτοπορία της η ασύρματη transparent οθόνη της LG

Η LG Electronics ξεπέρασε για άλλη μια φορά τα όρια της τεχνολογίας των οθονών με την πρωτοποριακή transparent LG SIGNATURE OLED T.

Η οθόνη παρουσιάστηκε στην CES 2024 στις αρχές του έτους και ήδη έχει μαγέψει το κοινό σε όλον τον κόσμο, αναδεικνύοντας την ακλόνητη δέσμευση της LG στην καινοτομία και το πρωτοποριακό πνεύμα της στον κλάδο της τεχνολογίας.

Η transparent LG SIGNATURE OLED T αποτελεί σημαντικό άλμα προς τα εμπρός στην τεχνολογία οθονών, προσφέροντας με την transparent σχεδίασή της έναν άψογο συνδυασμό αισθητικής και λειτουργικότητας. Η οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν το περιεχόμενο όπως ποτέ άλλοτε, και προσθέτει μια πινελιά φινέτσας σε όποιον χώρο τοποθετηθεί.

Με βασικό χαρακτηριστικό τον transparent σχεδιασμό, ο οποίος σε συνδυασμό με την τεχνολογία LG OLED μεταμορφώνει την εμπειρία θέασης, παρέχοντας μια μοναδική και οπτικά εντυπωσιακή οθόνη. Τώρα οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο με τρόπο που μοιάζει καθηλωτικός και φουτουριστικός.

Η OLED T ξεκλειδώνει έναν κόσμο με σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες και προσφέρει κορυφαία στην κατηγορία της ποιότητα εικόνας, που τροφοδοτείται από τον νέο επεξεργαστή α (Alpha) 11 AI. Ο επεξεργαστής προσφέρει 4 φορές μεγαλύτερη απόδοση AI, 70% βελτίωση στις επιδόσεις γραφικών και 30% γρηγορότερη ταχύτητα επεξεργασίας σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο. Η OLED T προσφέρει τις καλύτερες εμπειρίες οθόνης τόσο της transparent και vibrant-color με το πάτημα ενός κουμπιού.

Με τεχνολογίες αιχμής και βασισμένη στην τελευταία OLED τεχνολογία, η OLED T προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με ζωντανά χρώματα, βαθύ μαύρο και απίστευτη αντίθεση. Η transparent LG οθόνη δεν κάνει συμβιβασμούς στην απόδοση, παρέχοντας μια απαράμιλλη εμπειρία θέασης.

Η LG SIGNATURE OLED T είναι ένα τεχνολογικό θαύμα, που συνδυάζει την transparent οθόνη 4K OLED και την τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης βίντεο και ήχου της LG και μεταμορφώνει την εμπειρία οθόνης όπως ποτέ άλλοτε. Το παρεχόμενο Zero Connect Box, το οποίο αξιοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία ασύρματης μετάδοσης της LG για την αποστολή εικόνων και ήχου 4K στην OLED T, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να τοποθετήσουν την τηλεόρασή τους οπουδήποτε, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι πρίζες στο δωμάτιο.

Η ασύρματη transparent OLED της LG, που άλλαξε τα δεδομένα, κέρδισε πέντε βραβεία καινοτομίας CES 2024, συμπεριλαμβανομένου του βραβείου Best of Innovation.

Previous post Sonos Voice Control x Spotify
Next post H Sony γιορτάζει τα 10 χρόνια Mirrorless και Full- Frame φωτογραφικών μηχανών Alpha στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, παρουσιάζοντας τη νέα Alpha 9 III
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!