Η NIKON κυκλοφορεί την έκδοση 2.11.0 της εφαρμογής smartphone SnapBridge

Η NIKON κυκλοφορεί την έκδοση 2.11.0 της εφαρμογής smartphone SnapBridge

Η Nikon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία της έκδoσης  2.11.0 για τo SnapBridge, μια εφαρμογή για smartphone που επιτρέπει καλύτερη ροή εργασιών χάρη στην εύκολη σύνδεση μεταξύ φωτογραφικών μηχανών και smartphone ή tablet.

Το πιο πρόσφατο firmware παρουσιάζει1 μια σειρά καινοτόμων νέων λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου του Easy Shooting Setup, που επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώνουν τις ρυθμίσεις λήψης που είναι κατάλληλες για μια συγκεκριμένη σκηνή ή ένα θέμα, απευθείας από την έξυπνη συσκευή τους2.

Το Easy Shooting Setup3 βελτιώνει τη χρηστικότητα με μια σειρά επιλογών που μπορούν να καθορίσουν την τελική προβολή του περιεχομένου, όπως απαλό, εκτός εστίασης φόντο ή επιλογές θαμπώματος κίνησης. Η νέα λειτουργία παρέχει επίσης τη δυνατότητα σε όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις διαφορετικές επιλογές της φωτογραφικής μηχανής να δημιουργήσουν ρυθμίσεις λήψης που είναι εύκολες στη χρήση. Επιπλέον, οι ρυθμίσεις εφαρμόζονται στη φωτογραφική μηχανή τη στιγμή που επιλέγονται στην εφαρμογή, επιτρέποντας στους χρήστες να αρχίσουν να τραβούν φωτογραφίες σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Επίσης, το Easy Shooting Setup παρέχει χρήσιμες συμβουλές για διαθέσιμες σκηνές και θέματα, όπως άτομα, τοπία και κατοικίδια, εξασφαλίζοντας στους χρήστες της Nikon εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η νέα αυτή λειτουργία δημιουργήθηκε με γνώμονα την ευκολία, ενώ οι αγαπημένες ρυθμίσεις λήψης μπορούν επίσης να αντιστοιχιστούν σε μία από τις θέσεις ρύθμισης του χρήστη4, επιτρέποντας διαισθητικό χειρισμό.

Η Nikon συνεχίζει να βελτιώνει τη χρηστικότητα της εφαρμογής και να ενισχύει τις λειτουργίες της, ώστε να παρέχει στους χρήστες όλο και πιο πλούσιες εμπειρίες απεικόνισης. Για να μάθετε περισσότερα, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.europe-nikon.com


Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα:

  • Android™ (έκδοση 10 ή μεταγενέστερη)
  • iOS (έκδοση 15.7 ή μεταγενέστερη)

Φωτογραφικές μηχανές που υποστηρίζουν το Easy Shooting Setup της έκδοσης 2.11.0:

  • Nikon Z f, Nikon Z 5, Nikon Z fc, Nikon Z 50 και Nikon Z 30

1. Η εφαρμογή NX Ready που διατίθεται σε ορισμένες περιοχές, θα διακοπεί με την κυκλοφορία του SnapBridge έκδοσης 2.11.0.

2. Η λήψη της εφαρμογής SnapBridge γίνεται δωρεάν από το Google Play™ και το App Store®.

  • Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην τοποθεσία web της Nikon.
  • Ανατρέξτε στο Google Play™ για τις απαιτήσεις συστήματος της συσκευής Android™.
  • Ανατρέξτε στο App Store® για τις απαιτήσεις συστήματος της συσκευής iOS.
  • Δεν υπάρχει εγγύηση ότι αυτή η εφαρμογή θα λειτουργεί σε όλες τις συσκευές.

3. Δεν εμφανίζεται εάν η φωτογραφική μηχανή με την οποία έχει πραγματοποιήσει ζεύξη η έξυπνη συσκευή όπου εκτελείται το SnapBridge δεν υποστηρίζει το Easy Shooting Setup.

4. Μόνο Z 50, Z 30 και Z 5 (στις 13 Μαρτίου 2024).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβευμένα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία www.europe-nikon.com

Previous post Η NIKON ανακοινώνει τη νέα μεγάλη ενημέρωση υλικολογισμικού για τη Z 9
Next post Η MSI παρουσίασε τη νέα της σειρά μοντέλων laptop στην Αθήνα: Η Επανάσταση της Τεχνολογίας
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!