Τα soundbars της LG για το 2024 προσφέρουν ολοκληρωμένη ψυχαγωγία στο σπίτι με πλούσιο ήχο

Τα soundbars της LG για το 2024 προσφέρουν ολοκληρωμένη ψυχαγωγία στο σπίτι με πλούσιο ήχο

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη σειρά soundbar 2024, που περιλαμβάνει τα μοντέλα S95TR, SG10TY και S70TY. Είναι κατασκευασμένα για να συμπληρώνουν άψογα τις τηλεοράσεις της LG και υπόσχονται μια αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακού κινηματογράφου μέσω της υψηλής ποιότητας, των ολοκληρωμένων χαρακτηριστικών και του εκλεπτυσμένου σχεδιασμού τους.

Όταν συνδυάζονται με το WOW Orchestra, το soundbar και η τηλεόραση LG αξιοποιούν πλήρως τις δυνατότητες των καναλιών ήχου, δημιουργώντας μια απαράμιλλη εμπειρία με διευρυμένο ηχητικό σκηνικό . Ιδανική επιλογή για μια εμπειρία ήχου surround, τα νέα soundbars της LG προσφέρουν την ανώτερη ποιότητα του Dolby Atmos, που καθοδηγείται από την προηγμένη τεχνολογία του DTS:X.

Το WOWCAST πηγαίνει την απόλαυση του ήχου ένα βήμα παραπέρα, επιτρέποντας στα μοντέλα S95TR και SG10TY να συνδέονται ασύρματα με τηλεοράσεις LG, εξασφαλίζοντας ανώτερο αποτέλεσμα χωρίς συμβιβασμούς, ακόμη και κατά την αναπαραγωγή ήχου Dolby Atmos. Και τα τρία νέα μοντέλα soundbar διαθέτουν τη λειτουργία WOW, μια διαισθητική και φιλική προς τον χρήστη μέθοδο για την εύκολη διαχείριση των ρυθμίσεων του soundbar και την κοινή χρήση των λειτουργιών ήχου με την τηλεόραση.

Η κορωνίδα της νέας σειράς soundbar της LG είναι το premium μοντέλο S95TR, το οποίο παρέχει εντυπωσιακή ισχύ 810W και συναρπαστικό ήχο surround μέσω των 15 καναλιών του. Το S95TR διαθέτει πέντε κανάλια με ανοδική εστίαση, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου κεντρικού ηχείου με ανοδική εστίαση, δημιουργώντας μια απαράμιλλη τρισδιάστατη εμπειρία ήχου με βελτιωμένη σαφήνεια και διευρυμένο ηχητικό σκηνικό. Επιπλέον, η γωνία του κεντρικού ανερχόμενου ηχείου εξασφαλίζει μια απρόσκοπτη οπτικοακουστική εμπειρία.

Το S95TR διαθέτει βελτιωμένα tweeters για καθαρό και ακριβή ήχο, ενώ ενσωματώνει επίσης ένα παθητικό radiator για τον εμπλουτισμό των μπάσων και τη βελτιστοποίηση της συνολικής ισορροπίας μεταξύ της ηχομπάρας και του υπογούφερ. Ειδικότερα, η ποιότητα προβολής ενισχύεται περαιτέρω στο μοντέλο S95TR, το οποίο έχει σχεδιαστεί με ματ χρωματική παλέτα, υλικά και φινίρισμα για την αποτελεσματική μείωση των ανακλάσεων.

Το SG10TY αποτελεί τον τέλειο συνδυασμό ήχου και εικόνας για τις premium τηλεοράσεις OLED της LG. Τα WOW Orchestra, WOW Interface και WOWCAST επιτρέπουν στο μοντέλο SG10TY να ενσωματωθεί απρόσκοπτα με τις τηλεοράσεις LG OLED, ολοκληρώνοντας την εμπειρία θέασης για μεγαλύτερη αίσθηση εμβύθισης. Είναι αξιοσημείωτο ότι η σύνδεση του WOWCAST με το μοντέλο SG10TY και μια premium τηλεόραση OLED της LG δημιουργεί μια ασύρματη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας χωρίς ορατά καλώδια μεταξύ της οθόνης και του soundbar. Διαθέτει Wi-Fi και παρέχει μια άψογη εμπειρία ακρόασης με ποιότητα ήχου υψηλής πιστότητας για να απολαμβάνουν οι ακροατές τα αγαπημένα τους κομμάτια στις πλατφόρμες μουσικής, όπως το Tidal Connect και το Spotify Connect. Ο προσεγμένος σχεδιασμός του SG10TY ευθυγραμμίζεται τέλεια με το πλάτος και τα χρώματα του πλαισίου των τηλεοράσεων LG OLED, με αποτέλεσμα έναν άψογο οπτικό συνδυασμό όταν συνδυάζεται με μια εξαιρετικά λεπτή τηλεόραση OLED.

Η LG θα παρουσιάσει επίσης το μοντέλο soundbar S70TY, ιδανικό για τις τηλεοράσεις LG QNED με απλό και συμπαγή σχεδιασμό. Αυτό το μοντέλο διαθέτει επίσης το πρώτο ηχείο με κεντρική κατεύθυνση προς τα πάνω, παρέχοντας ευκρίνεια φωνής. Ο γωνιακός σχεδιασμός εξασφαλίζει αρμονικό ήχο και εικόνα σε ευθυγράμμιση με το επίπεδο της οθόνης της τηλεόρασης.

Το ειδικό στήριγμα για το μοντέλο S70TY επιτρέπει στους χρήστες να τοποθετούν το soundbar απευθείας κάτω από την τηλεόραση QNED για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Αυτό το στήριγμα παρέχει μια βολική λύση για άμεση τοποθέτηση, εξαλείφοντας την ανάγκη διάνοιξης οπών στον τοίχο κατά την εγκατάσταση. Το στήριγμα επιτρέπει την προσαρμόσιμη επιτοίχια τοποθέτηση του soundbar S70TY σε διάφορα ύψη ή θέσεις, εξασφαλίζοντας μια αισθητικά ιδανική εγκατάσταση, μεγάλη ευκολία και μια βέλτιστη εμπειρία ήχου.

Η τεχνολογία LG Triple Level Spatial Sound εφαρμόζει την ανάλυση καναλιών μέσω μιας τρισδιάστατης μηχανής για να μαγέψει τους ακροατές με ζωντανό ήχο και μια συναρπαστική αίσθηση του χώρου. Επιπλέον, το LG AI Room Calibration -ένα χαρακτηριστικό που έχει επαινεθεί τόσο από τους καταναλωτές όσο και από τους ειδικούς για τη βελτίωση του ήχου- αναλύει γρήγορα το περιβάλλον ενός δωματίου και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις, βελτιώνοντας τον ήχο ώστε να εναρμονίζεται με την ακουστική του δωματίου. Για το 2024, το AI Room Calibration επεκτείνει τη δυνατότητά του για τη βαθμονόμηση του ήχου των πίσω ηχείων surround, επεκτείνοντας την εμβύθιση του ήχου και προσφέροντας μεγαλύτερη ευελιξία στην εγκατάσταση.

Το 2024, η LG σχεδιάζει επίσης να παρουσιάσει νέες εκδόσεις ηχείων και ακουστικών στην παγκόσμια αγορά. Παρά τον συμπαγή σχεδιασμό του, το πιο πρόσφατο μοντέλο XO2 προσφέρει τον αυθεντικό, πανοραμικό ήχο του ηχείου LG XBOOM 360. Διαθέτει κωνικό-κυλινδρικό σχεδιασμό, εκπέμπει ήχο προς όλες τις κατευθύνσεις, εξασφαλίζοντας σταθερή, υψηλής ποιότητας ηχητική απόλαυση για όλους όσοι βρίσκονται στον χώρο ακρόασης. Οι συμπαγείς διαστάσεις του, σε συνδυασμό με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας 20 ωρών και την προστασία IP55, αυξάνουν την ευελιξία του. Το πιο πρόσφατο ηχείο XBOOM 360 διαθέτει μοναδικό φωτισμό διάθεσης 360 μοιρών χρησιμοποιώντας ανακλαστήρες ήχου, παρουσιάζοντας έναν νέο σχεδιασμό φωτισμού που εκπέμπει μια αίσθηση εύρους και διασποράς.

Τα ακουστικά LG TONE Free συνεχίζουν να είναι ιδανικά για μια επιλογή εν κινήσει με λειτουργίες που εστιάζουν στο χρήστη και άνετη εφαρμογή. Το τελευταίο μοντέλο T90S προσφέρει ισορροπημένο ήχο, βελτιωμένο Dolby Head Tracking και εκλεπτυσμένο Adaptive ANC. Επιπλέον, το T90S υποστηρίζει Plug & Wireless, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους εκπομπές, ταινίες και μουσική σε συσκευές που δεν διαθέτουν Bluetooth, χρησιμοποιώντας τη θήκη φόρτισης ως πομπό Bluetooth.

«Η LG έχει δεσμευτεί να προσφέρει απαράμιλλες οπτικοακουστικές εμπειρίες με ανώτερη ποιότητα, για να προσφέρει μια καλύτερη ζωή στους καταναλωτές», δήλωσε ο Lee Jeong-seok, επικεφαλής του τμήματος ήχου της LG Home Entertainment Company. «Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην παροχή καθηλωτικών εμπειριών οικιακής ψυχαγωγίας μέσω των premium soundbar της LG, εξασφαλίζοντας στους καταναλωτές μας να απολαμβάνουν τον καλύτερο με περαιτέρω ενίσχυση ήχο surround, βελτιστοποιημένο για τις τηλεοράσεις LG OLED και LG QNED».

Οι τελευταίες καινοτομίες και τεχνολογίες της LG για την οικιακή ψυχαγωγία θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της CES 2024 από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου στο περίπτερο της εταιρείας (#16008, Central Hall, Las Vegas Convention Center). Για να παρακολουθείτε όλες τις συναρπαστικές ανακοινώσεις της LG στη CES, ακολουθήστε το #LGCES2024 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Previous post Η Lenovo προσφέρει τη δύναμη του AI, με φορητούς υπολογιστές ThinkPad και IdeaPad που υποστηρίζονται από επεξεργαστές Intel Core Ultra
Next post XGIMI: Το κορυφαίο παγκοσμίως brand έξυπνων projectors στο portfolio της WaveMotion!
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!