Tα νέα προιόντα της Huawei πηγαίνουν την δημιουργικότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο

Tα νέα προιόντα της Huawei πηγαίνουν την δημιουργικότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο

Η Huawei πραγματοποίησε παρουσίαση με θέμα “Creation of Beauty” στο Ντουμπάι στις 12 Δεκεμβρίου, όπου κυκλοφόρησε τα HUAWEI MatePad Pro 13.2” και HUAWEI MateBook D 16, καθώς και τα Open-ear ακουστικά HUAWEI FreeClip.

Αυτή η τελευταία κυκλοφορία προϊόντων ακολουθεί τα βήματα της εκδήλωσης “Fashion Forward” τον Οκτώβριο, στην οποία παρουσιάστηκαν μια νέα σειρά φορητών προϊόντων. Η παρουσίαση στο Ντουμπάι σηματοδότησε τις προθέσεις της Huawei να αναπτύξει προϊόντα υψηλής τεχνολογίας που συνδυάζουν τη μόδα με την τεχνολογία και απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Η δημιουργία είναι μια καθολική επιδίωξη και η Huawei δίνει στους χρήστες εργαλεία για να απελευθερώσουν τη δημιουργικότητά τους με αξιοσημείωτη ευκολία. Κατά την παρουσίαση, η Huawei αποκάλυψε ένα ακόμη πρωτοποριακό tablet — το HUAWEI MatePad Pro 13.2”, το οποίο διαθέτει κομψό σχεδιασμό, οθόνη HUAWEI X-True™ και τεχνολογία HUAWEI SOUNDTM. Το νέο tablet λειτουργεί άψογα με το HUAWEI M-Pencil (3ης γενιάς) που υποστηρίζεται από την τεχνολογία NearLink, η οποία υποστηρίζει 10.000+ επίπεδα ανίχνευσης πίεσης, για να κάνει την απεριόριστη δημιουργία, μία καθημερινή πραγματικότητα.

Η Huawei ανακοίνωσε επίσης τα κομψά Open-ear  ακουστικά,HUAWEI FreeClip, που δεν είχε ξαναδεί. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός C-bridge των νέων HUAWEI FreeClip παρέχει βέλτιστη ακουστική άνεση, λόγω της breathable του.

Ένα δημιουργικό οικοσύστημα

Την τελευταία δεκαετία, τα tablet της Huawei έχουν εξελιχθεί σε συσκευές ενίσχυσης της παραγωγικότητας, ικανές να εκτελούν ένα ευρύ φάσμα εργασιών γραφείου και δημιουργικής εργασίας. Το HUAWEI MatePad Pro 13.2” συγκεντρώνει όλα όσα έχουν κάνει τα tablet της Huawei τόσο μοναδικά και οδηγεί την εν κινήσει δημιουργία σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Η τεράστια εύκαμπτη οθόνη OLED του tablet διαθέτει ένα λεπτό πάχος 5,5 mm και σώμα 580 g και περιβάλλεται από πλαίσια 3,4 mm για να παράγει μια εκπληκτική αναλογία οθόνης προς σώμα της τάξης του 94%. Είναι ένα από τα πιο λεπτά tablet που έχουν κατασκευαστεί ποτέ με τα στενότερα πλαίσια και την υψηλότερη αναλογία οθόνης προς σώμα. Η οθόνη HUAWEI X-True™ και το σύστημα HUAWEI SOUNDTM του tablet αλληλεπιδρούν με πληθώρα εμπλουτιστικών εφαρμογών και τεχνολογιών για να προσφέρουν μια εντελώς καθηλωτική οπτικοακουστική ψυχαγωγία.

Η γραφίδα HUAWEI M-Pencil (3ης γενιάς) που τροφοδοτείται από την τεχνολογία NearLink και το HUAWEI Smart Magnetic Keyboard – και τα δύο αξεσουάρ tablet –, ανοίγουν νέες δυνατότητες για δημιουργία.

Το HUAWEI M-Pencil (3ης γενιάς) συνδέεται με το tablet μέσω NearLink και υποστηρίζει 10.000+ επίπεδα ανίχνευσης πίεσης και κινήσεις υψηλής απόκρισης αφής, χάρη στη χαμηλή καθυστέρηση, την ισχυρή ικανότητα κατά των παρεμβολών, την ακριβή τοποθέτηση, καθώς και την υψηλή απόδοση του NearLink. Η λειτουργία Color Capture του MatePad επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ένα χρώμα από μια άλλη εφαρμογή και να δημιουργήσουν κάτι απευθείας με αυτό.

Υπάρχει, επίσης, το ολοκαίνουργιο αποσπώμενο έξυπνο μαγνητικό πληκτρολόγιο HUAWEI, το οποίο συνοδεύεται από επιφάνεια αφής πλήρους περιοχής, ώστε το tablet να μοιάζει και να αισθάνεται σαν φορητός υπολογιστής.

Το HUAWEI MatePad Pro 13.2″ προωθεί την κληρονομιά των tablet Huawei, με εκπληκτική σχεδίαση, ισχυρά δημιουργικά εργαλεία, καθηλωτική ψυχαγωγία και λειτουργίες γραφείου για φορητές συσκευές εν κινήσει, μετατρέποντας κάθε χρήστη σε πηγή δημιουργικότητας.

Εκεί που η τέχνη συναντά την τεχνολογία

Η Huawei παρουσίασε επίσης τα HUAWEI FreeClip, HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition και HUAWEI MateBook D 16 κατά την παρουσίαση.

Τα HUAWEI FreeClip ανεβάζουν την εφευρετικότητα σε ένα επόμενο επίπεδο με τη σχεδίαση C-bridge, που κάνει την ακρόαση εν κινήσει πιο άνετη, άνετη και μοντέρνα από ποτέ. Η συσκευή σχεδιάστηκε με βάση 10.000+ παγκόσμια δεδομένα ανθρώπινου αυτιού, εργονομική δεξιοτεχνία σε επίπεδο micron και δοκιμασμένη ανθεκτικότητα, όπως επιβεβαιώνεται από τις 25.000+ δοκιμές αξιοπιστίας. Το C-bridge Design χρησιμεύει και ως κλιπ και ως σύνδεσμος για τα ακουστικά, για να βελτιώσει την άνεση κατά τη χρήση σε όλη την επιφάνεια.

Όταν χρησιμοποιούνται με τη θήκη φόρτισης, τα HUAWEI FreeClip υποστηρίζουν έως και 36 ώρες ακρόασης. Τα HUAWEI FreeClip μπορούν επίσης να αναγνωρίσουν αυτόματα το αριστερό και το δεξί αυτί του χρήστη και υποστηρίζουν κλήσεις AI Crystal-Clear, καθώς και συνδέσεις δύο συσκευών, καθιστώντας τα μια μοντέρνα προσθήκη στο ντύσιμό, αλλά και μια συσκευή ήχου που πρέπει να έχουν όσοι ταξιδεύουν συχνά και είναι λάτρεις της γυμναστικής.

Το HUAWEI MatePad Air PaperMatte Edition διαθέτει οθόνη PaperMatte με εκπληκτική ανάλυση 2800 x 1840 και μέγιστο ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, για γραφή σαν στυλό σε χαρτί και ανάγνωση σαν σε χαρτί.

Το HUAWEI MateBook D 16 προσφέρει μια μοναδική θέαση με την οθόνη Eye Comfort HUAWEI FullView 16 ιντσών, ενώ ζυγίζει το ίδιο με ένα mainstream φορητό υπολογιστή 15,6 ιντσών. Ο επεξεργαστής 13ης γενιάς Intel® Core™ H-series χειρίζεται εντατικές πολλαπλές εργασίες με απόλυτη ευκολία.

Στην παρουσίαση, η Huawei ανακοίνωσε επίσης την επερχόμενη “GoPaint Worldwide Creating Activity”, η οποία θα ξεκινήσει στις 5 Ιανουαρίου του 2024. Με την έναρξη της, η Huawei προσφέρει μια παγκόσμια πλατφόρμα για ψηφιακούς δημιουργούς για να επιδείξουν τα έργα τους και ενθαρρύνει ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων να απελευθερώσουν τη δημιουργική τους πλευρά.

Previous post HUAWEI: Laptop, tablet και ένα πρωτοποριακό ζευγάρι open-ear ακουστικών με φόντο το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι
Next post Creative Zen Air Plus & Creative Zen Air Pro: Δύναμη που κρύβεται στην παλάμη σας

Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!