Νιώστε δυνατά τον ρυθμό του πάρτι με το νέο LG XBOOM RNC5

Νιώστε δυνατά τον ρυθμό του πάρτι με το νέο LG XBOOM RNC5

Η LG παρουσιάζει το νέο της ασύρματο ηχείο LG XBOOM RNC5, το καινοτόμο ηχοσύστημα που πρόκειται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο βιώνετε τη μουσική και την ψυχαγωγία, παρέχοντας ισχυρό ήχο, εκπληκτικά γραφικά και ασύγκριτη ευκολία σε ένα μοναδικό πακέτο.

Σχεδιασμένο με γνώμονα τον σύγχρονο ακροατή και λάτρη των πάρτι, το LG XBOOM RNC5 διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα σας μαγέψουν και θα απογειώσουν την εμπειρία της ψυχαγωγίας. Με το Double Super Bass Boost, το X-Shiny Woofer και άλλες διασκεδαστικές δυνατότητες, το ηχείο δίνει δυνατούς ρυθμούς που ανεβάζουν τη διάθεση του πάρτι. Διαθέτει πλούσια μπάσα που θα μετατρέψουν το πάρτι σε σκέτη απόλαυση. Με την ασύρματη λειτουργία πάρτι, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο LG XBOOM RNC5 για να διπλασιάσετε την ένταση του ήχου και να διπλασιάσετε τη διασκέδαση.

Το LG XBOOM RNC5, εκτός από τα προηγμένα χαρακτηριστικά που διαθέτει, παρέχει ένα πλήθος μοναδικών επιλογών διασκέδασης που θα δώσουν άλλη νότα στο πάρτι σας. Για παράδειγμα η λειτουργία καραόκε κάνει το πάρτι σας ξεχωριστό ενώ η εφαρμογή DJ σας επιτρέπει την αναπαραγωγή ηχητικών εφέ σε οποιαδήποτε συσκευή Android™ ή iOS ή μέσω του DJ Pad στο ηχείο. Αντίστοιχα, στο ηχείο υπάρχει πολλαπλή συνδεσιμότητα, με είσοδο υποδοχής κιθάρας, USB και ραδιόφωνο για την αναπαραγωγή μουσικής. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα τρεις συσκευές μέσω της εφαρμογής XBOOM. Χρησιμοποιήστε οποιαδήποτε από τις συνδεδεμένες συσκευές για τον απρόσκοπτο χειρισμό μιας λίστας αναπαραγωγής, χωρίς διακοπή της μουσικής. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store.

Για να κρατήσετε την ανάμνηση του πάρτι ζωντανή και να ξαναζήσετε μοναδικές στιγμές διασκέδασης με φίλους, το ηχείο σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψτε τις λίστες αναπαραγωγής και τις μείξεις DJ σε USB, για να μπορείτε να τις ακούτε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να τις αντιγράψετε σε άλλο USB ή να τις στείλετε σε φίλους μέσω Bluetooth®.

Διαθέτει φωτισμό για πάρτι, με τα έγχρωμα φώτα LED να ποικίλλουν και αλλάζουν ανάλογα με το ρυθμό, κάνοντας το πάρτι ακόμα πιο διασκεδαστικό, ανεβάζοντας την ατμόσφαιρα στα ύψη. Αντίστοιχα, με το party strobe, μπορείτε να συγχρονίσετε το smartphone σας με τον ρυθμό, να προσθέσετε φως, να συνδέσετε έως τρία smartphone και να τα τοποθετήσετε στη βάση καθώς αναβοσβήνει ο οπίσθιος φωτισμός μαζί με τη μουσική.

Τέλος, το ηχείο μπορεί να συνδεθεί εύκολα με μια LG τηλεόραση μέσω οπτικού καλωδίου ή Bluetooth® και να βιώσετε έναν ακόμα πιο καθηλωτικό ήχο που γεμίζει τον χώρο και να νιώσετε τη συγκίνηση μιας ζωντανής παράστασης στο σαλόνι σας.

Previous post Η OnePlus κάνει θεαματική είσοδο στην αγορά των Foldable Smartphone με την παγκόσμια κυκλοφορία του OnePlus Open
Next post Κυκλοφόρησαν τα πρώτα smartphones στον κόσμο με τεχνολογία NXTPAPER και το tablet TCL NXTPAPER 11
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!