Απολαύστε χαλαρά φθινοπωρινά βράδια με το LG S40Q soundbar

Απολαύστε χαλαρά φθινοπωρινά βράδια με το LG S40Q soundbar

Καθώς το καλοκαίρι απομακρύνεται και ο αέρας γίνεται πιο δροσερός, δεν υπάρχει τίποτα πιο ευχάριστο από μια cosy βραδιά στο σαλόνι. Αυτό το φθινόπωρο, η LG σας προσκαλεί να απογειώσετε τις στιγμές χαλάρωσης με το LG S40Q soundbar που είναι σχεδιασμένο όχι μόνο για να βελτιώνει τον ήχο, αλλά και για να συμπληρώνει τον χώρο και τον τρόπο ζωής σας.

Η ιδανική προσθήκη για μέγιστη απόλαυση οικιακής ψυχαγωγίας

Το LG S40Q soundbar, όταν συνδυάζεται με μια τηλεόραση LG, δημιουργεί μια αξεπέραστη συμφωνία εικόνας και ήχου. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί μια καθηλωτική οπτικοακουστική εμπειρία. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μια αγαπημένη ταινία, για μια συναρπαστική τηλεοπτική σειρά ή για τον απαλό ήχο μιας χαλαρωτικής playlist, το LG S40Q κάνει κάθε στιγμή πολύτιμη.

Αναβαθμίστε το περιεχόμενο σε ό,τι κι αν παρακολουθείτε

Μετατρέψτε την τηλεόρασή σας σε home theater με ήχο 2.1 καναλιών, ισχύ 300 W και το ισχυρό, ασύρματο subwoofer του LG S40Q soundbar. Αυτός ο συνδυασμός μετατρέπει μια συνηθισμένη βραδιά στην τηλεόραση σε μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία, απογειώνοντας την οικιακή ψυχαγωγία σε νέα ηχητικά ύψη.

Ήχος που σας περιβάλλει

Απολαύστε τους διαλόγους και τη μουσική σας με ισορροπημένο, δυναμικό και λεπτομερή ήχο που νιώθετε ότι σας περιβάλλει. Με την λειτουργία TV Sound Mode Share, το soundbar χρησιμοποιεί τον ΑΙ επεξεργαστή ήχου της LG τηλεόρασής για να δημιουργήσει έναν ήχο που είναι πιο καθαρός και προσαρμοσμένος στο περιεχόμενό σας. Από τις εξελίξεις των τελευταίων ειδήσεων μέχρι τις έντονες gaming sessions, αυτή η μπάρα ήχου εξασφαλίζει ότι βρίσκεστε στο επίκεντρο της δράσης.

Βελτιωμένος έλεγχος με ένα ενιαίο τηλεχειριστήριο

Το ενιαίο τηλεχειριστήριο τόσο για την τηλεόραση LG όσο και για το LG S40Q soundbar εξασφαλίζει μια άνετη εμπειρία χρήσης, επιτρέποντάς σας να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε περισσότερο.

Οικολογικός σχεδιασμός για ένα σύγχρονο σπίτι

Η LG διατηρεί τη δέσμευσή της για βιωσιμότητα με το soundbar S40Q. Τα LG soundbars έχουν εξακριβωθεί από την UL ως προϊόντα ECV (Environmental Claims Validation), επειδή το άνω και το κάτω μέρος του σώματος είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό και σύμφωνα με το Παγκόσμιο Πρότυπο Ανακύκλωσης είναι ντυμένα με ύφασμα που προέρχεται από πλαστικά μπουκάλια, αποδεικνύοντας τη φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση της LG. Ακόμα και η συσκευασία του επιβαρύνει ελάχιστα το περιβάλλον αφού είναι πιστοποιημένο από την SGS ως οικολογικό προϊόν, επειδή η εσωτερική συσκευασία έχει αλλάξει από αφρώδες υλικό EPS (φελιζόλ) και πλαστικές σακούλες σε ανακυκλωμένο χαρτοπολτό διαμορφωμένο σε καλούπια, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 κατά τη μεταφορά.

Καθώς οι μέρες μικραίνουν και οι νύχτες μεγαλώνουν, κάντε το σπίτι σας το απόλυτο καταφύγιο. Αφήστε το LG S40Q soundbar να γίνει ο σύντροφός σας αυτό το φθινόπωρο, προσφέροντας σε εσάς και τους αγαπημένους σας άψογο ήχο και προσθέτοντας μια πινελιά μοντέρνας αισθητικής στο χώρο σας. Εξάλλου, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι, ειδικά όταν έχει τόσο καλό ήχο.

Previous post Η Sony παρουσιάζει τον μικρότερο και ελαφρύτερο ευρυγώνιο φακό ζουμ G-Master FE 16-35MM F2.8 GM II
Next post Xiaomi Pad 6: Μαζί στα εύκολα, μαζί και στα δύσκολα!
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!