Tapo C420S2: Χωρίς ούτε ένα καλώδιο!

Tapo C420S2: Χωρίς ούτε ένα καλώδιο!

Με ένα έξυπνο, πλήρως ασύρματο δίδυμο καμερών ασφαλείας η TP-Link αναλαμβάνει να περιφρουρήσει κάθε χώρο, εντός ή εκτός σπιτιού.     

Πολλές κάμερες ασφαλείας διαφημίζονται ως ασύρματες, μα αυτό που εννοούν είναι πως απλά δεν χρειάζονται καλώδιο Ethernet για τη σύνδεση στο δίκτυο, καθώς υποστηρίζουν WiFi. Το πραγματικό πρόβλημα, όμως, είναι η τροφοδοσία με ρεύμα, ειδικά όταν θέλουμε να τοποθετήσουμε μια IP κάμερα σε εξωτερικό χώρο ή σε κάποιο σημείο εντός του σπιτιού μακριά από πρίζες. Κάπου εδώ έρχεται στο προσκήνιο η TP-Link, προτείνοντας το Tapo C420S2, ένα σετ με δυο κάμερες Tapo C420 και ένα Tapo H200 Hub (μπορεί να υποστηρίξει έως και 4 κάμερες). Ενα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αυτής της λύσης είναι πως οι κάμερες λειτουργούν με αφαιρούμενες και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, ικανές για έως και 180 ημέρες αυτονομίας, χάρη στο πρωτόκολλο χαμηλής κατανάλωσης που ακολουθείται. Ετσι, κάθε Tapo C420 μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο επιθυμείτε, από το γκαράζ μέχρι την εξώπορτα, αδιαφορώντας για το αν υπάρχει κοντά παροχή ρεύματος. Τέρμα, λοιπόν, τα καλώδια και τα… μερεμέτια!

Ταυτόχρονα, οι πιστοποιημένες (IP65) αντοχές απέναντι σε νερό και σκόνη καθιστούν τις Tapo C420… παντός καιρού, έτοιμες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ανεξαρτήτως συνθηκών. Λειτουργούν, άλλωστε, με την ίδια άνεση από το ψύχος των -20οC μέχρι το καμίνι των 45οC!

Καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια

Με 2K QHD ανάλυση που αντιστοιχεί σε 1,7 φορές περισσότερα pixel από τη Full HD (1080p), καθεμία από τις δυο κάμερες μπορεί να ανιχνεύσει όποιον βρίσκεται στον χώρο ακόμα και σε πλήρες σκοτάδι. Η έγχρωμη νυχτερινή όραση αξιοποιεί έναν αισθητήρα αστρικού φωτός για να προσφέρει ασυναγώνιστα ποιοτική εικόνα, ενώ η χρήση εξελιγμένων αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης προσδιορίζει ανθρώπους, κατοικίδια και αυτοκίνητα, ειδοποιώντας τους χρήστες όπως αυτοί έχουν ορίσει.

Υπάρχει μεγάλη ευελιξία όσον αφορά το μέσο αποθήκευσης κάθε καταγραφής, με επιλογές ανάμεσα σε κάρτα microSD έως 256GB (τοποθετείται στο hub) και στις υπηρεσίες αποθήκευσης cloud Tapo Care, μέσω εγγραφής στο https://www.tapo.com/en/tapocare/.

Δεν μένουν στην παρατήρηση, επεμβαίνουν!

Οι κάμερες Tapo C420 διακρίνονται για την εξαιρετικά λεπτομερή καταγραφή κάθε κίνησης που θα πραγματοποιηθεί στον χώρο που εποπτεύουν, μα δεν περιορίζονται σε αυτόν τον ρόλο. Ως γνήσιος άγρυπνος φρουρός, μπορούν να προγραμματιστούν να αντιδρούν ενεργοποιώντας ήχο και φως ως συναγερμό όταν ανιχνεύεται κίνηση. Υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα και για αμφίδρομη επικοινωνία χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο σε κάθε κάμερα, προκειμένου να μιλήσετε απευθείας από το smartphone σας, όπου κι αν βρίσκεστε με όποιον περιτριγυρίζει τον χώρο σας προτού αναστατώσετε όλη τη γειτονιά!

Previous post Drone Ουρανοκατέβατες λήψεις!
Next post Ήρθαν τα νέα SAMSUNG Galaxy Z Flip5 5G, Ζ Fold5 5G, Galaxy Tab S9|S9+|S9 Ultra & Galaxy Watch 6 σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!