Το LG XBOOM XL7S έγινε ο απόλυτος σύμμαχος των διάσημων φίλων της LG στο γυμναστήριο

Το LG XBOOM XL7S έγινε ο απόλυτος σύμμαχος των διάσημων φίλων της LG στο γυμναστήριο

Το XBOOM XL7S, με τις τελευταίες καινοτομίες του, έγινε ο απόλυτος σύμμαχος στις προπονήσεις του Λευτέρη Μητσόπουλου, της Φρόσως Ρόμπολα και του Αντώνη Κισκήρα.

Το portable speaker έδωσε κίνητρο στους διάσημους φίλους της LG και ενίσχυσε την προπόνησή τους καθόλη τη διάρκεια ενώ με τις έξυπνες λειτουργίες του, τους βοήθησε να ξεπεράσουν τα όριά τους και να επιτύχουν τους στόχους της φυσικής τους κατάστασης.

Το XBOOM XL7S είναι σχεδιασμένο για να απογειώσει την εμπειρία στο γυμναστήριο. Με απόδοση 250W, 2.1 καναλιών και ένα τεράστιο Woofer 8 ιντσών προσφέρει πιο ισχυρό μπάσο και εξαιρετικά βαθύ και τολμηρό ήχο τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους. Η δυναμική βελτιστοποίηση μπάσων επιτρέπει την απόλαυση ενός ισορροπημένου ήχου χωρίς παραμόρφωση ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Το XBOOM XL7S αποδίδει ευκρινή και καθαρό ήχο χάρη στα δυο dome tweeters 2,5 ιντσών.     

Με τον φωτισμό πάρτι XBOOM, το ηχείο ανεβάζει τη διάθεση και προσφέρει ένα μαγικό σόου με διπλά φωτορυθμικά. Διαθέτει πάνελ LED και δυναμικό φωτισμό pixel ώστε ο χρήστης να πληκτρολογεί ένα μήνυμα μέσω της εφαρμογής XBOOM App, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στο πάρτι. Διαθέτει επίσης δυναμικό φωτισμό pixel, το Pixel Art, για προεπιλογή κινουμένων σχεδίων, πολύχρωμων μοτίβων, οπτικά EQ ή χαρακτήρες στο LED πάνελ. Το XBOOM XL7S εντυπωσιάζει με τον πολυχρωματικό φωτισμό δακτυλίου και παρουσιάζει ένα σόου με φώτα που εναρμονίζονται με τον ρυθμό, φέρνοντας μια δυναμική και ευχάριστη νότα στο πάρτι.

Είναι εύχρηστο και μεταφέρεται παντού ανά πάσα ώρα και στιγμή με ευκολία, χάρη στην τηλεσκοπική λαβή και τους τροχούς. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κλίσης προς τα πίσω, ώστε να μεταφέρεται σαν αποσκευή. Κατασκευασμένο να αντέχει και σε εξωτερικούς χώρους, ακόμη και γύρω από μια πισίνα, το XL7S πληροί την αξιολόγηση αντοχής στο νερό, IPX4 και έχει μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως 20 ώρες.

Παρακολουθείστε το video με τις περιπέτειες των διάσημων φίλων της LG εδώ.

Επιλέξτε ένα LG portable speaker και απογειώστε τις προπονήσεις σας με την αγαπημένη σας μουσική.

Previous post Αναβαθμίστε το παιχνίδι σας αυτό το καλοκαίρι με τις UltraGear Gaming οθόνες της LG
Next post Το νέο ρομπότ εξυπηρέτησης CLOi της LG προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις για αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!