Πληροφορίες τηλεφωνικού καταλόγου

16 Μαΐου, 2011 No Comments

Αναζητήστε πληροφορίες και αριθμούς τηλεφωνικού καταλόγου εύκολα και γρήγορα με το… ανάλογο πάντα κόστος.


Πολλές είναι οι εταιρείες που παρέχουν την υπηρεσία τηλεφωνικού καταλόγου και πολλά τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Καλώντας ένα πενταψήφιο νούμερο από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, μπορεί να μάθει κανείς, εύκολα και γρήγορα, πληροφορίες για οτιδήποτε αναζητά, από τηλέφωνα επικοινωνίας (σταθερά και κινητά) και διευθύνσεις, μέχρι τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης -νοσοκομεία, φαρμακεία, βενζινάδικα- ή ακόμα και πληροφορίες για κέντρα διασκέδασης, θέατρα, σινεμά, ταξιδιωτικά δρομολόγια και άλλα πολλά. Η υπηρεσία τηλεφωνικού καταλόγου είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, δίνει τη δυνατότητα άμεσης σύνδεσης με τον αριθμό που αναζητάτε (call completion), ενώ σας πληροφορεί για τον κάτοχο σταθερού τηλεφωνικού αριθμού με την υπηρεσία αντίστροφης αναζήτησης.


Στόχος των εταιριών είναι οι υπηρεσίες τους να βελτιώνονται και να εμπλουτίζονται συνεχώς με νέες πληροφορίες, εξυπηρετώντας με ελάχιστο χρόνο αναμονής τους πελάτες τους. Πόσο κοστίζει, όμως, η επιθυμητή πληροφορία; Ο ανταγωνισμός των εταιριών παροχής υπηρεσιών τηλεφωνικού καταλόγου είναι μεγάλος και οδηγεί σε ολοένα βελτιούμενες υπηρεσίες με όσο το δυνατόν περισσότερο εμπλουτισμένες και έγκυρες πληροφορίες. Με τον ίδιο τρόπο, οι χρεώσεις διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία και δίνουν τη δυνατότητα στον καταναλωτή να επιλέξει ανάμεσα στην καλύτερη εξυπηρέτηση και φυσικά την ανάλογη χρέωση.


ΟΤΕ
Ο ΟΤΕ, με το 11888, είναι ο πρώτος που δημιούργησε την υπηρεσία τηλεφωνικού καταλόγου. Η γραμμή παρέχει πληροφορίες για τα δρομολόγια, ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, χάρτη κίνησης κ.ά. Ευχάριστη και πολύ χρήσιμη είναι και η ιστοσελίδα whitepages.gr (θα τη βρείτε και στο 11888.gr) που προσφέρει κάποιες από τις υπηρεσίες του 11888 online. Η χρέωση είναι 0,82€/λεπτό για κλήσεις από σταθερά και 1,38€/λεπτό για κλήσεις από κινητά.


Cosmote
H Cosmote με το 11831 ενημερώνει για τηλεφωνικούς αριθμούς που αναζητάτε, αλλά δίνει και εξειδικευμένες πληροφορίες σχετικά με υπηρεσίες ψυχαγωγίας όπως προγράμματα κινηματογράφων, θεάτρων ή μουσικών σχημάτων, καθώς και κατηγορίες εστιατορίων και μάλιστα στην περιοχή που προτιμάτε. Υπάρχει παράλληλα και η δυνατότητα δωρεάν αποστολής SMS με τον αριθμό που ψάχνετε. Η χρέωση είναι 0,74€/λεπτό για κλήσεις από σταθερό και 0,99€/λεπτό για κλήσεις από κινητό Cosmote. Η υπηρεσία διατίθεται και μέσω της ιστοσελίδας www.11831.gr.


Vodafone
To 11833 της Vodafone σας πληροφορεί για τον αριθμό που ψάχνετε, με δυνατότητα εξυπηρέτησης και στην αγγλική γλώσσα. Προσφέρει επίσης ενημέρωση για ώρες προβολών και ταινίες που προβάλλονται στους κινηματογράφους, για θεατρικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενημέρωση για δρομολόγια, ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και δωρεάν αποστολή SMS με τον αριθμό που αναζητάτε. Η χρέωση για κλήσεις από σταθερά ή καρτοκινητά Vodafone είναι 0,97€/λεπτό και 1,22€/λεπτό για κλήσεις από κινητά.


Wind
Καλώντας το 11818 της Wind μπορείτε να βρείτε το τηλέφωνο που ψάχνετε ή να λάβετε πληροφορίες για διασκέδαση, κινηματογράφους, δρομολόγια, καθώς και τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα αποστολής του επιθυμητού αριθμού με δωρεάν γραπτό μήνυμα. Η χρέωση είναι 0,82€/λεπτό αν καλέσετε από σταθερό και 1,38€/λεπτό αν καλέσετε από κινητό.


Χρυσός Οδηγός
Ο Χρυσός Οδηγός, με το 11811 σας ενημερώνει για ό,τι ψάχνετε, ενώ εντοπίζει για εσάς κινηματογράφους και θέατρα βάσει περιοχής ή έργου προβολής. Επιπλέον, προσφέρει οδηγίες προσέγγισης στο κοντινότερο σημείο ενδιαφέροντός σας ή την αποστολή αποτελεσμάτων αναζήτησης (κειμένου και χάρτη) μέσω email. Η χρέωση είναι 0,89€/λεπτό για κλήσεις από σταθερά και 1€/λεπτό για κλήσεις από κινητά.


Newsphone και Noetron
Η Noetron με το 11821 και η μητρική της Newsphone με το 11880 δραστηριοποιούνται στις υπηρεσίες τηλεφωνικού καταλόγου. Το 11821 βρίσκει όχι μόνο το τηλέφωνο που ψάχνετε, αλλά σας ξανακαλεί για τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τον αριθμό που αναζητάτε. Παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν επαναπάντησης προς τον καλούντα σε ερωτήματα καταλόγου που χρήζουν διερεύνησης. Παρέχει επίσης πρόσθετες πληροφορίες γενικού ενδιαφέροντος, όπως τηλέφωνα, φαρμακεία, βενζινάδικα, κινηματογράφους, θέατρα, δρομολόγια κλπ., ενώ στέλνει τον επιθυμητό αριθμό και με δωρεάν SMS. Η χρέωση ανέρχεται σε 0,68€/λεπτό από σταθερό και σε 1,18€/λεπτό από κινητό.
Καλώντας το 11880 βρίσκετε το τηλέφωνο που ψάχνετε, ενώ ενημερώνεστε και για διασκέδαση, δρομολόγια πλοίων, αεροπλάνων, λεωφορείων κ.ά. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα δωρεάν επαναπάντησης προς τον καλούντα σε ερωτήματα καταλόγου, καθώς και η δυνατότητα αποστολής φωνητικής και γραπτής (μέσω δωρεάν SMS) ενημέρωσης στον αριθμό του παραλήπτη κατόπιν αιτήματος του καλούντος. Η χρέωση ανέρχεται σε 0,97€/λεπτό από σταθερό τηλέφωνο και σε 1,22€/λεπτό από κινητό. Η υπηρεσία διατίθεται και στο Internet με το www.vrisko.gr.


Mediatel
Η Mediatel με το 11850 σας ενημερώνει για τον αριθμό που ψάχνετε, αλλά και για πληροφορίες σχετικά με δρομολόγια, ξενοδοχεία, πρόγραμμα κινηματογράφων και θεάτρων, εστιατόρια, καθώς και πολιτιστικές δραστηριότητες. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα αποστολής δωρεάν SMS με τον αριθμό που ψάχνετε. Η χρέωση είναι 0,97€/λεπτό για κλήσεις από σταθερά και 1,22€/λεπτό για κλήσεις από κινητά.


Tags: , , , , , , , , Κινητή Τηλεφωνία

Sorry, the comment form is closed at this time.

Η Samsung ανακοινώνει το Galaxy XCover 5, το καινούριο ανθεκτικό και προηγμένο smartphone, κατασκευασμένο για απαιτητικές συνθήκες χρήσης

Η Samsung παρουσιάζει το νέο Galaxy XCover 5, μια ανθεκτική και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη συσκευή, που είναι σχεδιασμένη για χρήση...