Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με την απόλυτη λύση ψηφιακής σήμανσης LG UH7J-H

Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας με την απόλυτη λύση ψηφιακής σήμανσης LG UH7J-H

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) ανακοίνωσε την τελευταία προσθήκη στη σειρά οθονών ψηφιακής σήμανσης, και είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

Η σειρά UH7J-H είναι μια υπερσύγχρονη σειρά οθονών που προσφέρει ανώτερη ποιότητα εικόνας, προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και κομψή σχεδίαση που σίγουρα θα προκαλέσει αίσθηση. Με αυτή τη νέα λύση, η LG Electronics παρέχει στις επιχειρήσεις ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να αναβαθμίσει κάθε περιβάλλον σε ένα οπτικό αριστούργημα και να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία στους πελάτες τους.

Με ένα μεγάλο εύρος  μεγεθών για να επιλέξετε (43, 49, 55 και 65 ίντσες), η UH7J-H προσφέρει μια καθηλωτική οπτική εμπειρία που είναι ιδανική για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Διαθέτοντας μια εντυπωσιακή οθόνη υψηλής ανάλυσης 3840 x 2160 UHD, προσφέρει εκπληκτική ευκρίνεια και λεπτομέρεια που θα ζωντανέψει το περιεχόμενό σας όπως ποτέ άλλοτε.

Η σειρά UH7J-H προσφέρει επίσης εκθαμβωτική φωτεινότητα 700 cd/m² και προηγμένη επεξεργασία πάνελ (γνωστή ως Haze), καθιστώντας την ιδανική επιλογή για χρήση σε φωτεινά περιβάλλοντα όπως καταστήματα λιανικής, ξενοδοχεία, αεροδρόμια και άλλους δημόσιους χώρους. Επιπλέον, με την ευρεία γωνία προβολής 178 μοιρών, οι πελάτες και οι περαστικοί θα μπορούν να απολαμβάνουν το περιεχόμενό σας από όπου κι αν στέκονται.

Εκτός από τα παραπάνω εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της, η σειρά UH7J-H προσφέρει κάτι ξεχωριστό: είναι εξοπλισμένη με σύμμορφη επίστρωση στη μονάδα ισχύος, που παρέχει προστασία από τη σκόνη, την υγρασία και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό καθιστά την UH7J-H την ιδανική λύση οθόνης για εξωτερικά περιβάλλοντα και μια εξαιρετική επιλογή για επιχειρήσεις που επιθυμούν να απογειώσουν τις προωθητικές και διαφημιστικές τους ενέργειες. Η υπερσύγχρονη οθόνη προβάλει ένα σαφές και ισχυρό μήνυμα, που θα φαίνεται και θα ακούγεται δυνατά και καθαρά, από όπου και αν προβάλλεται.

Με το λειτουργικό σύστημα WebOS 6.0, αυτή η οθόνη δεν είναι μόνο εντυπωσιακή οπτικά αλλά και απίστευτα εύχρηστη. Με ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας και διαισθητική πρόσβαση σε μια σειρά εφαρμογών και υπηρεσιών, οι επιχειρήσεις μπορούν να διαχειρίζονται με άνεση το περιεχόμενό τους και να παραμένουν μπροστά από τις εξελίξεις.

Στο σημερινό απαιτητικό επιχειρηματικό περιβάλλον, το να είναι κανείς μπροστά από τις εξελίξεις είναι το κλειδί, και η σειρά οθονών LG UH7J-H είναι εδώ για αυτό το λόγο. Με τις εντυπωσιακές επιδόσεις της και τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, αυτή η οθόνη είναι ένα απόλυτο must-have για τις επιχειρήσεις. Από την προώθηση προϊόντων έως την ενημέρωση πελατών για τις υπηρεσίες τους ή απλώς την ψυχαγωγία των επισκεπτών στο λόμπι ή την αίθουσα αναμονής – αυτή η οθόνη είναι βέβαιο ότι θα γίνει απαραίτητο εργαλείο για επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την LG UH7J-H, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Previous post Το HUAWEI P60 Pro έφτασε και στην Ελλάδα!
Next post Η καινοτόμος Paper-like οθόνη του TCL NXTPAPER 11 κερδίζει παγκόσμια αναγνώριση με το iF Design Award
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!