Νιώστε τον δυνατό ήχο με το LG XBOOM Go

Νιώστε τον δυνατό ήχο με το LG XBOOM Go

Το νέο ασύρματο ηχείο XBOOM Go XG7 της LG σχεδιάστηκε για να προσφέρει εξαιρετικό ήχο, με βαθύ μπάσο και δυνατό ήχο μαζί, με την τελευταία τεχνολογία ήχου της LG.

Οι ολοκαίνουργιες μονάδες ήχου προσφέρουν έναν εντελώς νέο δυνατό ήχο με τη βοήθεια της τεχνολογίας της LG.

Με Woofer τύπου track το οποίο παράγει βαθύ μπάσο και το Dome Tweeter που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί καθαρό ήχο υψηλών συχνοτήτων, το LG XBOOM Go XG7 εντυπωσιάζει. 

Έχει ισχυρή απόδοση 30W και αλγόριθμο ενίσχυσης του μπάσου και επιτρέπει ακρόαση που κάνει την κάθε νότα μπάσου ακόμα πιο ξεχωριστή, ακόμα και όταν η μουσική είναι χαμηλά. Διαθέτει επίσης Sound Boost το οποίο με ένα πάτημα θα διευρύνει το ηχητικό πεδίο και θα παίξει τη μουσική δυνατά για μεγαλύτερη διασκέδαση. Με το LG XBOOM Go XG7 μπορείτε να αφεθείτε στον ρυθμό και να απολαμβάνετε μια ανεβασμένη εμπειρία ήχου. 

Με διάρκεια μπαταρίας 24 ωρών, η μουσική δεν θα σταματήσει να παίζει όπου και εάν βρίσκεστε, μέχρι την επόμενη ημέρα, ενώ μπορείτε να φορτίσετε ακόμα και το κινητό σας. Τώρα, μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε χωρίς κανένα άγχος, αφού το ηχείο χάρη στην προστασία IP67, αντέχει στο νερό και τη σκόνη, ώστε να μπορεί να παίζει μουσική όσο και όπου θέλετε.

Το LG XBOOM Go XG7 θα δώσει χρώμα σε κάθε μουσική, αφού διαθέτει μια διευρυμένη επιλογή 16 εκατομμυρίων χρωμάτων για να μπορείτε να αναπαράγετε κάθε τραγούδι μαζί με κάθε χρώμα, για μια εμπλουτισμένη εμπειρία μουσικής. Αντίστοιχα, μέσω της εφαρμογής XBOOM App, το Light Studio, θα δώσει στην κάθε στιγμή ένα χρώμα, έναν ήχο. Απολαύστε τον φωτισμό και τη μουσική που ταιριάζει στη διάθεσή σας. 

Τέλος, μέσω του LG XBOOM Go δεν θα χάσετε ξανά καμία εισερχόμενη κλήση από το κινητό αφού κάθε φορά που θα χτυπάει το τηλέφωνό σας το ηχείο παίζει μουσική ενώ μπορείτε να απαντάτε τις κλήσεις σας σε ανοιχτή ακρόαση. 

Παίξτε μουσική, ανεβάστε τη διάθεση και νιώστε τον δυνατό ήχο με το LG XBOOM Go.

Previous post HUAWEI P60 Pro και Watch Ultimate: Έρχονται σύντομα στην Ευρώπη!
Next post Η LG παρουσιάζει την UH5J-H, την προηγμένη σειρά οθονών ψηφιακής σήμανσης για σύγχρονες επιχειρήσεις
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!