Η Segway-Ninebot ενισχύει τη θέση της στην αγορά, παρουσιάζοντας νέες λύσεις μικροκινητικότητας μέσα στο 2023

Η Segway-Ninebot ενισχύει τη θέση της στην αγορά, παρουσιάζοντας νέες λύσεις μικροκινητικότητας μέσα στο 2023

Η Segway-Ninebot είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λύσεων μικροκινητικότητας παγκοσμίως. Ως εταιρία υψηλής τεχνολογίας, η Segway-Ninebot καινοτομεί στον τομέα της μικροκινητικότητας, ενώ επαναφέρει τη διασκέδαση στη βόλτα. 

Έχοντας επιτύχει ένα ορόσημοπαραγωγής με 10 εκατομμύρια KickScooter, η εταιρεία ενισχύει την γκάμα των προϊόντων της με τέσσερις νέες σειρές KickScooter και έναολοκαίνουργιο Gokart Pro.

MAX G2, το απόλυτο μοντέλο για μετακίνηση μέσα στην πόλη

Όταν η Segway-Ninebot ισχυρίζεται ότι αυτό το νέο μοντέλο KickScooter, προσφέρει την καλύτερη εμπειρία οδήγησης εννοεί τον ισχυρό κινητήραμε κίνηση στον πίσω τροχό, μέγιστη ισχύ 900W για να σας μεταφέρει σε γωνία ανάβασης έως 22%[1], αυτοαποκαθιστάμενου τύπου ελαστικά 10 ιντσών χωρίς σαμπρέλα, και μεγάλη αυτονομία. Όλα χάρη στη νέα τεχνολογία RideyLongTM! Αυτός ο συγχρονισμός μεταξύ του κινητήρα υψηλήςαπόδοσης χωρίς ψύκτρα, των νέου τύπου ελαστικών μεγάλης απόστασης και των βελτιστοποιημένων αλγόριθμων ελεγκτών, προσφέρει μεγάληαυτονομία έως και 70χλμ. [1] με μία μόνο φόρτιση.

Σε σύγκριση με τον εξαιρετικά επιτυχημένο προκάτοχό του, το MAX G2 προσφέρει νέα χαρακτηριστικά που ανεβάζουν το επίπεδο της οδήγησηςακόμα περισσότερο. Αυτό σημαίνει καλύτερος έλεγχος, περισσότερη ασφάλεια και μεγαλύτερη άνεση για τους αναβάτες. Η μπροστινή υδραυλικήανάρτηση και η πίσω ανάρτηση με τα διπλά ελατήρια προσθέτουν ακόμη περισσότερη άνεση στο ταξίδι σας. Τα ενσωματωμένα φλας, το φαρδύτεροτιμόνι, η αντικλεπτική κόρνα και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης(TCS) θα σας εξασφαλίσουν την μέγιστη ασφάλεια. Επίσης, με τη λειτουργίαApple Find My[2] θα μπορείτε πάντα να εντοπίζετε το KickScooter σας με ευκολία.

Ένα ισχυρό KickScooter για απαιτητικούς αναβάτες.

Η σειρά F2 αποτελείται από 3 μοντέλα: Τα F2, F2 Plus και F2 Pro. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν πιο φαρδιά τιμόνια για μεγαλύτερη σταθερότητα., ενσωματωμένα φλας για πιο ασφαλή μετακίνηση και αυτοαποκαθιστάμενου τύπου ελαστικά 10 ιντσών χωρίς σαμπρέλα για πιο άνετες βόλτες. Επίσης, ο συνδυασμός των πιο ισχυρών κινητήρων και της μεγαλύτερης χωρητικότητας μπαταρίας δημιουργεί την τέλεια ισορροπία ακόμα καιγια τον πιο απαιτητικό χρήστη. Επιπλέον, με κίνηση στους πίσω τροχούς, μπροστινό δισκόφρενο, πίσω ηλεκτρονικό φρένο και σύστημα ελέγχουπρόσφυσης για ολισθηρές επιφάνειες, η σειρά F2 σας εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια. Και για τους χρήστες που αναζητούν ακόμαπερισσότερη άνεση, το F2 Pro διαθέτει και μπροστινή ανάρτηση. Όλα αυτά, μαζί και με τη λειτουργία Apple Find My [2], έχουν σχεδιαστεί για νακρατούν πάντα ασφαλείς εσάς και το KickScooter σας.

Πρόθυμο για Εξερεύνηση

Η Segway-Ninebot έχει κάνει την last- mile μετακίνηση πιο αποτελεσματική και προσβάσιμη από ποτέ. Η σειρά E2, με E2 και E2 Plus KickScooters, είναιεξαιρετικά προσιτή και πρακτική χάρη στον surf-style σχεδιασμό της, στο πρόσφατα διευρυμένο ταμπλό της, στα ανθεκτικά ελαστικά γιαβελτιωμένη απορρόφηση κραδασμών, στο σύστημα διπλού φρεναρίσματος και στο ισχυρό μοτέρ για την κάλυψη μικρών αποστάσεων.

Δείχνοντας στα παιδιά τι σημαίνει διασκέδαση!

Στη σειρά C2, βρίσκουμε δύο νέα KickScooters, το C2 και το C2 Pro. Ανεξάρτητα από την ηλικία ή το ύψος τους, υπάρχει ένα ειδικό KickScooter γιακάθε παιδί. Και τα δύο διαθέτουν χαρακτηριστικά ασφαλείας όπως φρένα με ταμπούρο και πιο γερά πλαίσια για να εξασφαλίσουν τηνεμπιστοσύνη των γονιών. Επιπλέον, το C2 Pro διαθέτει έναν περιοριστή ταχύτητας τον οποίο μπορούν να ελέγχουν οι γονείς μέσω τηςεφαρμογής για κινητά (με ενσωματωμένο ηχείο Bluetooth). Και για τα παιδιά που μεγαλώνουν πολύ γρήγορα, ο σκελετός του C2 Pro έχει σχεδιαστείγια να προσαρμόζεται και να μεγαλώνει ανάλογα, σύμφωνα με τις ανάγκες τους.

Αγώνας μέχρι τέλους

Οι λάτρεις του GoKart μπορούν σύντομα να περιμένουν την άφιξη του Ninebot Gokart Pro στην ευρωπαϊκή αγορά. Ζήστε το go karting όπως ποτέ άλλοτε. Επανασχεδιασμένο εξολοκλήρου, το Gokart PRO είναι μία εντελώς καινούρια έκδοση του προκατόχου του. Αυτό σημαίνει ρυθμιζόμενο μέγεθοςκαι ταχύτητα που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες τόσο του ενήλικα όσο και του παιδιού. Στην εφαρμογή μπορεί κανείς να βρειτέσσερις διαφορετικές λειτουργίες ασφαλής οδήγησης, ξεκινώντας από τη safe λειτουργία και καταλήγοντας στην λειτουργία race. Με σποραπόδοση 40χλμ./ώρα[1] , επιτάχυνση 1,02G[1] και ικανότητα drift, αυτό το μοντέλο είναι βέβαιο ότι θα υπερισχύσει έναντι των παραδοσιακών 125ccGoKarts.

Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Όλα τα παραπάνω νέα προϊόντα θα προστεθούν στην γκάμα της Segway-Ninebot, το πρώτο εξάμηνο του 2023. Οι ακριβείς χρόνοι θα διαφέρουν ανάλογαμε τις περιοχές και τις χώρες στην Ευρώπη.

Οι προδιαγραφές, οι τιμές και η διαθεσιμότητα των προϊόντων στην ευρωπαϊκή αγορά ενδέχεται να διαφέρουν από χώρα σε χώρα

Previous post Τo “chef life: A restaurant simulator” είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες
Next post TP-Link Tapo S220: Κάντε… έξυπνο κάθε φως του σπιτιού
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!