Διασκεδάστε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας παρέα με το All-in-One ηχείο της LG ON7

Διασκεδάστε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας παρέα με το All-in-One ηχείο της LG ON7

Πλησιάζει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και δεν ξέρεις τι να οργανώσεις για να περάσεις όμορφα παρέα με την οικογένειά σου ή τους φίλους;

Τι καλύτερο από ένα τραπέζι με γιορτινή ατμόσφαιρα και άπλετα χαμόγελα; Εκτός από τον χαρταετό, τη λαγάνα, τον χαλβά και όλα τα σχετικά εδέσματα που θα έχεις πάνω στο τραπέζι, μην ξεχάσεις την μουσική. Έχοντας σύμμαχο την LG και τα All-in-One ηχεία, θα οργανώσεις το πιο χαρούμενο εορταστικό πάρτι, αφού με το ON7 ηχείο της LG θα εξασφαλίσεις δυνατό ήχο για περισσότερη διασκέδαση.

Το ολοκληρωμένο ηχείο της LG για δυνατό ήχο, ενισχύεται από τα μπάσα και άλλα χαρακτηριστικά που αποδίδουν δυνατούς ρυθμούς που θα “ανεβάσουν” την ατμόσφαιρα στα ύψη. Με τη λειτουργία Super Bass Boost το ηχείο δημιουργεί επιπλέον ροή αέρα πίσω από τη μονάδα του ηχείου, για δυνατά μπάσα. Για ακόμα περισσότερο ήχο, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης δυο LG XBOOM ON7 και έτσι διπλασιάζεται η απόδοση. Περισσότερος ήχος σημαίνει καλύτερα πάρτι και περισσότερη διασκέδαση.

Το ηχείο διαθέτει πολλαπλό Bluetooth® και μέσω του XBOOM App, μπορείτε να συνδέσετε τρεις συσκευές ταυτόχρονα και να χειριστείτε μια λίστα αναπαραγωγής, χωρίς διακοπή της μουσικής, ενώ παρέχεται επίσης η δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής μέσω ραδιοφώνου ή CD Player.

Με το ηχείο XBOOM ON7 υπάρχει επίσης η δυνατότητα εγγραφής μιας λίστας αναπαραγωγής μέσω USB για να μπορείτε να την ακούσετε ξανά ανά πάσα στιγμή ή να την στείλετε μέσω Bluetooth® σε φίλους.

Επίσης, με το DJ App μπορείτε να ξεκινήσετε το πάρτι με χορό και παίξετε ηχητικά εφέ απευθείας από το App σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS ή μέσω του DJ Pad στο ηχείο. Αν θέλετε να δώσετε μια ακόμα πιο ευχάριστη νότα στο τραπέζι, το ηχείο θα μετατρέψει το τραγούδι σε καραοκε, αρκεί να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ακύρωσης φωνής.

Για περισσότερη διασκέδαση, εάν είστε κάτοχοι Android συσκευών μπορείτε να συγχρονίσετε το smartphone σας με το ηχείο και να λειτουργήσει ως party strobe, καθώς το πίσω φως αναβοσβήνει σε συγχρονισμό με τη μουσική. Τέλος, το ηχείο διαθέτει το Multi Color Lighting που δίνει φως στον χώρο, με τα έγχρωμα φώτα LED να ποικίλουν και να αλλάζουν ανάλογα με τον ρυθμό, κάνοντας το τραπέζι ακόμα πιο συναρπαστικό.

Επιλέξτε το ηχείο LG ON7 για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και οργανώστε το καλύτερο πάρτι!

Previous post LG 32UQ750-W: Νέο monitor με εξαιρετική απόδοση εικόνας και προηγμένες λειτουργίες για τους gamers
Next post Επιταχύνετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό σας στον γρήγορα αναπτυσσόμενο υβριδικό κόσμο, με τις πιο πρόσφατες λύσεις Lenovo
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!