Η LG και ο Jeff Aple παρουσιάζουν τις νέες lifestyle τάσεις στο CREATOR’S ROOM στη CES 2023

Η LG και ο Jeff Aple παρουσιάζουν τις νέες lifestyle τάσεις στο CREATOR’S ROOM στη CES 2023

Η LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με τον Jeff Staple, τον διάσημο designer με έδρα τη Νέα Υόρκη, γνωστό για το streetwear brand του – STAPLE, το δημιουργικό του agency Reed Art Department  και τις πολυάριθμες, υψηλών προδιαγραφών συνεργασίες του με μάρκες αθλητικών παπουτσιών και μόδας, για την παρουσίαση του Creator’s Room στη CES 2023.

Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον Jeff και φέροντας τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του, το Creator’s Room είναι ένα επιμελημένο “living space” εξοπλισμένο με κομψά αντικείμενα, έργα τέχνης και τις τελευταίες lifestyle λύσεις της LG.

Το Creator’s Room, που βρισκόταν μέσα στο περίπτερο της LG στη CES, απεικονίζει τέλεια τον τρόπο με τον οποίο οι κορυφαίες οικιακές συσκευές της εταιρείας μπορούν να ταιριάξουν και να βελτιώσουν κάθε τρόπο ζωής. Ο χώρος αναδεικνύει επίσης τη μοναδική αισθητική που έχει κάνει τον Jeff αγαπημένο των οπαδών του streetwear και των “sneakerheads” σε όλον τον κόσμο και περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αγαπημένα του αντικείμενα, όπως sneakers περιορισμένης έκδοσης, αγαλματίδια και βιβλία τέχνης.

Υποστηρίζοντας το πάθος του Jeff για τα παπούτσια και αναδεικνύοντας παραπάνω τη μοντέρνα, νεανική ατμόσφαιρα του εκθέματος, υπάρχει μια διπλή σειρά (2 x 5) του LG Styler™ ShoeCase, μια λύση φιλική προς το χώρο για την αποθήκευση, την προβολή και τη φροντίδα υποδημάτων περιορισμένης έκδοσης. Στον χώρο εντάσσεται επίσης άψογα το LG Styler ShoeCare, το οποίο αξιοποιεί την τεχνολογία TrueSteam™ της LG που βελτιώνει την υγιεινή και διατηρεί τα παπούτσια καλοδιατηρημένα και όμορφα. Επιπλέον, και τα δύο δημιουργικά, πρωτοποριακά προϊόντα αντικατοπτρίζουν τη δέσμευση της εταιρείας για ορθή διαχείριση της ESG, καθώς το γυαλιστερό εξωτερικό τους είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανακυκλωμένα πλαστικά.

Όλες οι προηγμένες συσκευές που παρουσιάστηκαν στο Creator’s Room είναι συμβατές με την εφαρμογή LG ThinQ™, η οποία προσφέρει πρόσβαση σε μια σειρά από λειτουργίες και εξατομικευμένες υπηρεσίες που βοηθούν στη δημιουργία μιας πιο βολικής και εξατομικευμένης εμπειρίας χρήστη. Για παράδειγμα, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αλλαγή του χρώματος του ψυγείου με το MoodUP™, του οποίου τα πάνελ LED στην πόρτα παρουσιάζουν στους χρήστες περισσότερους από 190.000 πιθανούς χρωματικούς συνδυασμούς για να πειραματιστούν. Η εφαρμογή καθιστά επίσης δυνατή την επιλογή και αλλαγή της εικόνας που εμφανίζεται στην ενσωματωμένη οθόνη LCD του κλιματιστικού ARTCOOL™ Gallery, την επιλογή από τα διαφορετικά χρώματα και εφέ φωτισμού που είναι διαθέσιμα για το ShoeCase ή τον τηλεχειρισμό του ShoeCare.

«Σχεδιασμένο σε συνεργασία με τον θρυλικό Jeff Staple, το Creator’s Room εισάγει τον προσαρμοσμένο τρόπο ζωής που μπορεί να επιτευχθεί μέσω των νέων λύσεων lifestyle της LG», δήλωσε η Sookie Roh, Αντιπρόεδρος και Επικεφαλής Επικοινωνίας της LG Electronics Home Appliance & Air Solution. «Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε αισθητικά και τεχνολογικά εξελιγμένες λύσεις που προσφέρουν μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης και μια καλύτερη ζωή στο σπίτι».

Previous post Η Samsung Electronics παρουσιάζει τον υψηλής απόδοσης δίσκο PC SSD για αναβαθμισμένη εμπειρία σε υπολογιστή και Gaming
Next post Creative Zen Air: Κομψά, ελαφριά και εύκολο να τα αποκτήσεις
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!