Η νέα ξενοδοχειακή OLED τηλεόραση της LG προσφέρει ασυναγώνιστη εμπειρία διαμονής

Η νέα ξενοδοχειακή OLED τηλεόραση της LG προσφέρει ασυναγώνιστη εμπειρία διαμονής

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσιάζει τη νέα ξενοδοχειακή τηλεόραση Smart TV 4K UHD OLED AN960H, με λύσεις Pro:Centric, για μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής.

Το νέο μοντέλο της LG κυκλοφορεί σε τρεις διαστάσεις, 48’’, 55’’ και 65’’, κάνοντάς την ιδανική επιλογή για κάθε μέγεθος δωματίου. Διαθέτει τεχνολογία Self-lit, προσφέροντας βαθύ μαύρο, πλούσια χρώματα και ζωντανή εικόνα σε κάθε περιεχόμενο, χάρη στα εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixels.  Επιπλέον, με το Pro:Centric® Cloud, μια προηγμένη λύση που βασίζεται σε τεχνολογία cloud για ολοκληρωμένη διαχείριση, η νέα ξενοδοχειακή OLED τηλεόραση βοηθά τις επιχειρήσεις να προσαρμόσουν το περιεχόμενό τους και να προσφέρουν έξυπνες, διαδραστικές υπηρεσίες στους πελάτες.

Με μια σειρά προηγμένων εργαλείων στα χέρια τους, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν και να επιμεληθούν το δικό τους περιεχόμενο, ενώ οι υπεύθυνοι ξενοδοχείων μπορούν να συντονίζουν τα τηλεοπτικά κανάλια του δωματίου ώστε να ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα των επισκεπτών τους. Ακόμη, με το Pro:Centric®Cloud, τα ξενοδοχεία μπορούν να συλλέγουν και να αναλύουν χρήσιμα δεδομένα όπως: πόσο χρόνο περνούν οι επισκέπτες στα δωμάτιά τους, ποια κανάλια προτιμούν ή ποια είναι τα ενδιαφέροντα και τα δρομολόγια τους. Έτσι, ανταποκρίνονται περισσότερο στις ανάγκες των επισκεπτών τους, αναλύοντας μοτίβα παρακολούθησης τηλεοπτικού περιεχομένου και παρέχοντας εξατομικευμένες πληροφορίες. Η πιο πρόσφατη έκδοση του PCD παρέχει έλεγχο δωματίου βάσει IoT, που θα αποτελέσει το σημείο εκκίνησης για να προετοιμαστείτε για τις σουίτες της επόμενης γενιάς μέσω της τεχνητής νοημοσύνης2.

Η νέα σειρά τηλεοράσεων AN960H ενσωματώνει την πιο σύγχρονη εκδοχή της πλατφόρμας  webOS22, που παρέχει γρήγορη και εύκολη μετάβαση σε μια ποικιλία υπηρεσιών, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαμβάνουν μεγαλύτερο εύρος περιεχομένου, κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Για τους λάτρεις του gaming, η λειτουργία Game Optimizer παρέχει δυνατότητες, όπως η ρύθμιση της εικόνες, την επιλογή gaming mode και πολλά άλλα, ώστε οι επισκέπτες να απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές gaming κατά τη διαμονή τους.

Η λειτουργία Gallery Mode, επιτρέπει στα ξενοδοχεία, όταν η τηλεόραση δεν προβάλει περιεχόμενο, να τη χρησιμοποιούν ως προσαρμοσμένο ρολόι ή ως ένα έργο τέχνης, αναβαθμίζοντας τον χώρο και την εμπειρία των πελατών. Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής SoftAP η τηλεόραση μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ασύρματο hotspot, δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συνδέσουν τις δικές τους φορητές συσκευές στο SoftAP3.

Οι αναφερθείσες λειτουργίες δεν αντιστοιχούν σε πρόσθετες υπηρεσίες που παρέχει η LG Electronics (LG), ούτε περιλαμβάνουν οποιουδήποτε είδους συλλογή ή επεξεργασία προσωπικών δεδομένων από την LG.

2 Ορισμένες λειτουργίες ενδέχεται να μην υποστηρίζονται ανάλογα με την έκδοση PCD.

3 Η λειτουργία SoftAP πρέπει να ρυθμιστεί στο μενού εγκατάστασης μετά το άναμμα της τηλεόρασης. Η λειτουργία διαμοιρασμού οθόνης δεν μπορεί να είναι ενεργοποιημένη ταυτόχρονα.

Previous post Πρόλαβε τις Χειμερινές Εκπτώσεις 2023 στα vivo Υ35 και vivo Y76 5G
Next post Η Samsung Electronics παρουσιάζει τον υψηλής απόδοσης δίσκο PC SSD για αναβαθμισμένη εμπειρία σε υπολογιστή και Gaming
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!