Σαρωτές μικρού μεγέθους της Epson

21 Ιουνίου, 2013 No Comments

Τα μοντέλα GT-S55, GT-S55N, GT-S85 και GT-S85N προσαρμόζονται διακριτικά στο γραφείο και έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ταιριάζουν ακόμη και στα πιο σύνθετα περιβάλλοντα IT. Μετατρέπουν, με ταχύτητα και αξιοπιστία, πολυσέλιδα έγγραφα A4 από έντυπη μορφή σε ηλεκτρονικά αρχεία υψηλής ποιότητας. Συνδυάζοντας ευκολία χρήσης και προηγμένη τεχνολογία και λειτουργίες, τα μοντέλα αυτά αποτελούν ιδανική επιλογή που πληροί τις απαιτήσεις μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων καθώς και απαιτητικών οργανισμών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των χρηματοοικονομικών, της κρατικής διοίκησης και των υπηρεσιών υγείας.

Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με την εφαρμογή Epson Event Manager που παρέχει εύκολη ενσωμάτωση σχεδόν σε κάθε σύστημα διαχείρισης εγγράφων. Επιταχύνει τη ροή εργασιών χάρη στις 10 προσαρμόσιμες εντολές «εργασίας σάρωσης σε» με το πάτημα ενός κουμπιού, όπως «σάρωση σε email», «σάρωση σε κοινόχρηστο φάκελο» και πολλά άλλα. Η ολοκληρωμένη συλλογή προγραμμάτων λογισμικού (συμπερ. του Document Capture Pro) διασφαλίζει ότι οι σύνθετες εργασίες, όπως η οργάνωση εγγράφων και αναφορών, η μετατροπή των στοιχείων των επαγγελματικών καρτών σε βάση δεδομένων καθώς και η βελτίωση του κειμένου, μπορούν να πραγματοποιηθούν χωρίς κόπο, βελτιώνοντας την αποδοχή του στον χώρο εργασίας καθώς εξαλείφεται η ανάγκη εκπαίδευσης.

Ο μικρός χρόνος προθέρμανσης και η χαμηλή κατανάλωση ισχύος μειώνει τα έξοδά σας και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Επιπλέον, σε αντίθεση με ανταγωνιστικά μοντέλα, οι σαρωτές αυτοί δεν περιέχουν υδράργυρο, γεγονός που τους καθιστά μια πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή.

Tags: , , Το προϊόν της ημέρας, Υπολογιστές

Νίκη για ήρωες: AGON 49” κυρτές οθόνες AG493UCX2 και AG493QCX

Η πρώτη μάρκα οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο, AOC ξεκινά εκ νέου το gaming χαρτοφυλάκιο της, από...