Νέο Ελληνικό site για τα προϊόντα Nintendo

Νέο Ελληνικό site για τα προϊόντα Nintendo

Εδώ και περίπου δέκα ημέρες, πιο συγκεκριμένα από τις  3 Δεκεμβρίου 2012, η nintendo hellas άλλαξε σελίδα σε ότι αφορά την απευθείας σχέση της εταιρίας με τον τελικό καταναλωτή. Ένα νέο site, το www.nortec.gr, είναι πλέον στον αέρα και φέρνει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί και το www.nintendo.gr.

Πλέον, όλες οι συναλλαγές σας και οι online αγορές προϊόντων θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω του www.nortec.gr. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και μία σειρά από ευχάριστες,  αλλαγές σε σχέση με τα προϊόντα που θα βρείτε πλέον στο ηλεκτρονικό  κατάστημα της εταιρίας.

Φυσικά, μπορείτε να βρείτε κανονικά όλες τις κονσόλες, τους τίτλους και τα αξεσουάρ για τα συστήματα της Nintendo που διανέμει η Nortec Multimedia Α.Ε. στην Ελληνική αγορά. Σε αυτά τα προϊόντα έχουν πλέον προστεθεί και επιλεγμένοι τίτλοι, πάντα αποκλειστικά για τα συστήματα της Nintendo, από τις Electronic ArtsDisneyUbisoft και άλλων publisher. Οι τίτλοι αυτοί θα ανανεώνονται συνεχώς, σύμφωνα με την διαθεσιμότητά τους, ενώ θα περιλαμβάνονται κανονικά τόσο σε μηχανισμούς προ-παραγγελίας, όπως και σε ειδικές προσφορές.

Πέρα από προϊόντα που αφορούν τα συστήματα της Nintendo, με την προσθήκη των προϊόντων της DecalGirl, έχετε πλέον μία σειρά από μοδάτες και εντυπωσιακές επιλογές για να εξατομικεύσετε το smartphone σας και να του δώσετε το δικό σας, προσωπικό στυλ. Τα skins της DecalGirl, εκτός από την μοναδική τους εμφάνιση και την ποικιλία των σχεδίων τους, σας προσφέρουν και προστασία της συσκευής σας από μικρο-φθορές ή γρατσουνιές, ενώ ταυτόχρονα είναι φτιαγμένα από ειδικό υλικό που κάνει την τοποθέτησή τους πανεύκολη και δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας ή άλλων υλικών κατά την αφαίρεσή τους. Όλα αυτά τα προϊόντα θα τα βρείτε αποκλειστικά από τοwww.nortec.gr για την Ελληνική αγορά.

Μία ακόμα σημαντική προσθήκη είναι τα προϊόντα της Bioworld, που περιλαμβάνουν μία τεράστια ποικιλία από μοναδικά προϊόντα ρουχισμού, και όχι μόνο. Στην κατηγορία “Ρούχα” θα βρείτε μία σειρά από μπλούζες, φούτερ, τσάντες, πορτοφόλια, καπέλα και σκούφους με χαρακτήρες της Nintendo.  Παράλληλα, θα βρείτε μία σειρά από λευκά είδη από την Character World, που θα σας επιτρέψουν να μετατρέψετε το παιδικό δωμάτιο, και όχι μόνο, σε πραγματικό κόσμο της Nintendo. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα αυτή τη στιγμή, πατήστε εδώ.

Όλος ο μηχανισμός του Nortec Club, καθώς και οι πόντοι που είχατε ήδη συγκεντρώσει με τις αγορές σας στο www.nintendo.gr, έχουν πλέον μεταφερθεί στο www.nortec.gr, ενώ όλοι οι χρήστες του www.nintendo.gr έχουν ήδη λάβει «δώρο» 100 πόντους Nortec Club για να γιορτάσουμε το νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τέλος, στο www.nortec.gr, μπορείτε πλέον να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την ίδια την εταιρία, την δομή της, την ιστορία της, τα ιστορικά οικονομικά της αποτελέσματα και το πλήρες δίκτυο συνεργατών της στην Ελλάδα σε επίπεδο λιανικής.
Το www.nintendo.gr θα συνεχίσει να λειτουργεί ως το επίσημο site της Nintendo στην Ελλάδα. Εκεί θα συνεχίσετε να ενημερώνεστε για οτιδήποτε νέο αφορά την Nintendo, να επικοινωνείτε με την εταιρία για οποιοδήποτε θέμα, συμπεριλαμβανομένης της τεχνικής υποστήριξης και φυσικά να συμμετέχετε στο επίσημο forum της Nintendo στην Ελλάδα.

Όσοι από εσάς είχατε ήδη εγγραφεί στο www.nintendo.gr, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ήδη το www.nortec.gr, καθώς τα στοιχεία σας έχουν περαστεί αυτούσια.

Αφήστε μια απάντηση

Previous post Χριστουγεννιάτικες προσφορές Apple
Next post HTC ONE SV: Ταχύτατες επιδόσεις
Cosmote
mpro-emr

Διαβάστε δωρεάν προηγούμενα τεύχη του περιοδικού “OnLine”

ONLINE

eXtreme: Διαβάστε το δωρεάν!