Εργονομία και ευελιξία από τα Ergo Monitors της LG

25 Νοεμβρίου, 2021 No Comments

Η LG Electronics (LG) πιστή στη δέσμευσή της να ικανοποιήσει τις ανάγκες του κάθε εργαζομένου, διαθέτει τη νέα σειρά μόνιτορ QHD Ergo IPS με εργονομική σχεδίαση βάσης, που σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευημερία και την ξεκούραστη εργασία.

Η εξαιρετική ποιότητα εικόνας, η εργονομική της βάση και η ευκολία στη χρήση εξασφαλίζουν την παραγωγικότητα που αναζητεί ο χρήστης ενώ η τεχνολογία HDR 10 παρέχει πιο ρεαλιστική απόδοση εικόνας. Επιπλέον, η δυνατότητα πλήρους κίνησης της οθόνης δίνει την ευελιξία που αναζητά ο χρήστης, καθώς του επιτρέπει να δημιουργήσει έναν σταθμό εργασίας σύμφωνα με τις ανάγκες του. Με εκτεταμένες εργονομικές ρυθμίσεις, που καθορίζουν την θέση που θα έχει ο υπολογιστής η εμπειρία χρήσης γίνεται πιο άνετη και ξεκούραστη. 

Παράλληλα, τα ergo monitors κατασκευάστηκαν για όλους εκείνους που περνούν πολύ χρόνο στο γραφείο με σκοπό να συμβάλλουν σε μια πιο φυσική και ξεκούραστη στάση του σώματος. Για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση του εργαζόμενου, περιλαμβάνουν και την λειτουργία Flicker Safe που βοηθάει στη μείωση της καταπόνησης των ματιών, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία χρήσης. 

Τέλος, διακρίνονται για τον «έξυπνο» και συμπαγή σχεδιασμό τους, προσφέροντας ακόμα περισσότερη ελευθερία κινήσεων αλλά και χώρου.  

Tα Ergo monitors, όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και  0 pixel εγγύηση.

Tags: , Το προϊόν της ημέρας

Sorry, the comment form is closed at this time.

realme GT 2 Pro: Η πρώτη premium ναυαρχίδα της realme με Snapdragon 8 Gen 1 Mobile Πλατφόρμα

Στο Qualcomm Snapdragon Tech Summit Digital 2021, η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone στον κόσμο, ανακοίνωσε ότι θα...